| BoykaAlexandru a întrebat:

Ceau.Cine stie un trebuie sa pun salvarile de la Need For Speed Most Wanted? SI cum folosesc Save editor ca sa imi bag bani full. Aaa Si cum Bag masini noi de pe net in joc? va rog ajutati-ma big grin dau funda! la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| rares0iu99 a răspuns:

Pentru masini noi:
Scrie pe google: "(ce model de masina ai vrea)".
Nu stiu cum vor fi la celelalte dar stiu ca ti-ai cam dori sa ai BMW M3 in Car Lot asa ca uite ce am facut eu:
1. am scris pe google :"nfs mw bmw m3 in car lot"
2. am dat pe primul site
3. mai jos sunt comentariile(sunt in engleza). dupa ce leai vazut, cauta pe unul "Villain" cu un comentariu care incepea cu ceva "You need to have NFS:MW Mod loader first." apoi fa ce zice
4. deasupra descrierii(aceasta este deasupra comentariilor) e linkul de download-are(acela este sub un subtitlu"Download Links")
5. download-eaza-l si fa exact ce scrie in descriere.
Detalii: _ceea ce a spus Villain era ceva cu sa download-ezi un model ferrari (daca nu vrei bmw-ul nu fa ce zice de la pasul 4)
_abia dupa ce aveai ferrari-ul puteai sa bagi bmw-ul caci dupa ce ai dat pe linkul acela de download-are a bmw-ului, descarcai zip-ul sau ce tia aparut unde i-ai dat Save, si acolo iti zicea ca acea chestie va inlocui masina Ferrari cu BMW M3. Acum te-ai prins de ce trebuia Ferrari-ul?
Stiu, cam lung raspunul pentru o singura chestie, dar, trebuia sa explic.
Pentru Save-> daca te referi la Autosave du-te la Obtions(cand esti in joc) la Gameplay si dai acolo Autosave ON!
Daca nu te refereai la asta nu stiu altceva.
Doar asta stiu.
Pentru Hackul de bani mai cauta raspunsuri sau cauta-l pe net.
EXCEPTIE: stiu doar la chestia aia cu BMW ca e bine ce trebuie sa faci. Pentru alte masini cred ca e aproape identic (in afara de pasurile alea cu ferrari si Villain). Adica scriu pe google"nfs mw dacia 2003 in car lot" si dupa aia fac ca la pasul 2(in afara de ce ti-am zis cu Villain).
Cam asta e, sper ca ti-a fost de folos.
Daca nu ti-a mers sa bagi bmw-ul, nu stiu ce sa fac.
winking

1 răspuns:
| rares0iu99 a răspuns:

In my documents/need for speed most wanted/savegame sau cv de genu'...