| XxXsTyLLeXxX a întrebat:

Cel mai bun caracter metin2 ro :war,sura,ninja,shaman, lycan

3 răspunsuri:
| XxXsTyLLeXxX explică:

Dar tu ce imi recomanzi, sa fie si bun pvm si pvp

| userul7200 a răspuns (pentru XxXsTyLLeXxX):

Nu iti poate recomanda nimeni nimic, care e stilul tau de joc?
Defensiv=Shaman
Atac=War

| Profeanu_Ileana_1994 a răspuns:

Nu am vazut lycan-ul, nu am jucat de multa vreme.
Cu war cresti cel mai repede, are vraji puternice, arme puternice, rezista mult, faci loot cat vrei.
Cu sura e ca un war putin mai slab dar cu vraji mai smechere, faci loot mai greu si cresti mai greu (pentru ca war-ul are mai multe are of effect spells - are si sura cateva)
ninja-ul e cel mai greu pentru incepatori, creste cel mai greu, ai dmg mic, nu ai AOF(sau sunt putine), in fine - probabil, ca la orice alt MMO, avantajul de a fi ninja se vede abia la nivelele mari
Eu am fost shaman, cresti greu, faci loot greu, in schimb nu te omoara nici mama omida laughing in schimb e foarte cautat in party-uri, unde poti creste repede (cu ajutorul celorlalti) facand heal - pana la urma asta e rolul healerului - si iarasi, avantajul se vede la nivelele mari din punct de vedere al atacului.
Deci pe scurt war-ul e tank, n-ai nici o grija cu el, nu are dmg foarte mare dar rezista mult - si de aia cresti usor, facand loot.
Sura e cel mai puternic, rolul lui principal e de atac - omori inamici puternici, spargi pietre Metin mai repede, in schimb cresti putin mai greu - pentru ca e mai greu sa farmezi (eu la farmat i-am zis loot pana acum - scuze laughing )
Ninja-ul e loot-ul, adica atrage inamicii intr-un party, de care se ocupa teoretic dupa aia sura si war, nu are nici dmg mare, nici tank nu prea poate fi, in schimb, ca ratusca cea urata din poveste cand are lvl mare sparge gura targului.
Shaman-ul, cum am spus mai sus, e healerul, esti aproape de neomorat cu el, pentru ca iti poti da heal intr-una, si intr-un party healer-ul e poate cel mai important, pentru ca degeaba ai dmg daca nu-ti reincarca nimeni viata, si la fel ca ninja, la nivelurile mari devin foarte buni.

Despre lycan nu stiu nimic.

Deci nu exista un caracter "cel mai bun". Trebuie sa te orientezi in functie de ce rol vrei sa ai intr-un party, si ce ti-ar placea cel mai mult sa faci intr-un joc, cum ar veni, e o clasa pentru fiecare.