| GolopențaAdrian a întrebat:

Cele mai bune emulatore playstation pe pc? Cum le folosesc si de unde sa iau jocurile pentru a le folosi in emulator?

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Am incercat eu cateva. Daca nu ai un PC DE TOP (i7 sau AMD echivalent), o sa ruleze infect. Nu iti pot spune acum vreunul, ca nu m-am mai jucat cu asa ceva de ani buni. Mai lejer rezolvi daca iei un PS 3 la mina a doua si cu asta-basta. Bine, un 4 ar fi si mai ok dar ala deja costa destul de mult.

| JicaContra a răspuns:

Sunt TOATE proaste
motivul e dificil de explicat, dar hai sa incerc
hardware-ului unui playstation difera atat de tare fata de ala de pe pc, ca e ca si cum ai incerca sa joci un joc pe pc cu o placa video integrata, care poate ceva 3D dar e departe de a putea face fata unui joc amarat cum e cs16

deci, daca, gasesti unul, la nivel de ps2 s-ar putea sa mearga prost, indiferent cat de tare pc ai!

| GolopențaAdrian explică (pentru JicaContra):

Poate nici nu a fost un interes asa mare cum este la emulatoarele Android pentru pc

| Wr3nch a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Nu is toate proaste, doar oameni care nu sunt in stare sa le foloseasca cum trebuielaughing Este PCSX 2 pentru PS2 si RPCS 3 pentru ps3. RPSSPP pentru portable. Sunt tutoriale pe YouTube despre cum sa le instalezi, dar iti trebuie un PC destul de bun pentru toate, ideal I7, 8GB RAM, placa de 2, ideal mai mult daca vrei performanta.

| Wr3nch a răspuns (pentru Wr3nch):

Eu am jucat Persona 4, si un pic de Okami fara probleme dar un pic sacadat pe un laptop din 2014 multimedia cu i5 si un 720m, deci daca nu te deranjeaza frame drop sau un pic de lag merge si pe sisteme mai slabe.

| GolopențaAdrian explică (pentru Wr3nch):

Pai eu am I5 7200U pana la 3, 1 Hgz cu doua nuclee, 8GB Ram si placa dedicata de 2 gb Amd Radeon 530

| Wr3nch a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Cele de PS2 si portable merg bine. La cel de ps3 va sughita dar unele se pot juca.

| aumih16 a răspuns:

Jocurile le cumperi de la magazin! daca sunt de la playstation! de aia vezi la pc e mai simplu! nu le cumperi de la magazin! alea le iei si de pe net! la playstation desigur si cu oferta! dar nu ti-l da gratis! ci la un pret mai accesibil! si legat de emulatoare ce pot sa zic spun! se mai poarta asa ceva! daca se mai poarta! sunt de proasta calitate!

| ReignForest a răspuns:

Țin minte că am jucat jocurii pe Nintendo wii pe laptop pe Youtube sunt multe și pe net scrii cum se numește jocul urmat de playstation download