| AndreeMeaw a întrebat:

Cine îmi explică mai bine cum se joaca StarDoll? laughing..Am jucat puţin mai demult.dar nu-mi aduc aminte. FUNDĂ la cel mai explicit răspuns.:*

Răspuns Câştigător
| IrinaAnda a răspuns:

Buna,si eu joc Stardoll.Intai trebuie sa iti faci cont(daca nu ai). Cand intri iti vor aparea cadouri dai pe unul si vei castiga bani.Pentru a cumpara haine, cosmetice, bijuterii du-te la „Magazin". Pentru a cumpara mobila si din astea dai la suite si la „suite shop". Pentru a te face star dai la „mai multi stardolari"si dai la „superstar+stardolari".La blog scrii ce vrei.A si niciodata cand iti decorezi camera trebuie sa dai NEAPARAT salveaza.La salonul de cosmetica vezi tu.La „desing si vanzari" cred ca iti dai seama dar pentru a vinde trebuie sa ai lvl 17. Poti baga pe cineva la prieteni si sa mergi la un party.La depozit poti sa iti depozitezi mobila sau haine.Pentru a face monede star trebuie sa dai la contul meu si la „pentru a castiga monede star".Cam atat. Apropo pe mine ma cheama IrinaAnda daca poti sa ma vizitezi sa dai un vot m-as bucura.A si era sa uit la album poti sa iti faci poeze sa le pui acolo. Funda?

| AndreeMeaw explică (pentru IrinaAnda):

Hei..Imi dai id-ul tau de messenger?puppy dog eyes..Ca as vrea sa te mai intreb de StarDollpuppy dog eyes.Ti-l dau si eu doar ca nu pot sa trimit mesaje.crying.Te rog raspunde-mi.puppy dog eyes

| IrinaAnda a răspuns (pentru AndreeMeaw):

Sigur ti-l dau este malinasaftoiu@yahoo.ro

6 răspunsuri:
| AndreeMeaw explică:

Fara A mare..cu a mic.Te-am bagat in lista..sa-mi dai accept.winking.

| AndreeMeaw explică:

Si lasa-mi si un mesaj.winking

| IrinaAnda a răspuns:

Care e id tau?

| AndreeMeaw explică (pentru IrinaAnda):

Andre_d33a_bad_girl99@yahoo.com