| Brezan_Sebastian_1997 a întrebat:

Cine imi poate spune cum sa fac rank pe Counter Strike:Global Offensiv! Si da stiu ca trebuie sa joc mult!

2 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Nu este adevarat. Oricum rank-ul se face asa:
- Daca ai cont nou cu 0 win-uri, trebuie sa castigi 2 competitive, dupa iti da ban 20 de ore, dupa iar castigi 2 competitive si-ti da ban iar. Si tot asa pana ajungi la 10 competitive castigate. La al 10-lea win, iti da un anumit rank. Rank-ul e un funcite de cum joci. Cu cat ai mai multe kill-uri si MVP-uri, cu atat o sa-ti dea rank mai mare. Dar asta depinde si de cate ai pierdut.
-Rank-ul depinde de nu anumit numar de puncte care se numesc,, elo points". Astea nu le poti vedea. Ficare rank dispune de un anumit numar de puncte. Odata ce ai atins acel numar, iti da rank-ul respectiv. Sau mai poate fi denumit si,, skill rating" Ex.
-Silver 1 (100) (puncte)
-Silver 2 (200)
-Silver 3 (300)
-Silver 4 (400)
-Silver Elite (500)
-Silver Elite master (600)
(astea nu sunt toate rank-urile si elo-ul pe care l-am scris eu nu este corect. Este doar un exemplu). Hai sa zicem ca tu in primele tale 10 win-uri, iti da silver 2. (200 de puncte). Bun. Te mai bagi la un competitiv pe care il castigi si-ti da gen. 20-30 de puncte ( spre exemplu) Dar Poate sa-ti dea mult mai mult, oricum asta depinde cate kill-uri faci. Te mai bagi mai bagi la unul, pe care iar il castigi. si iar iti da 20-30 de puncte. Acuma sa zicem ca ai 260 de puncte. Te mai bagi la inca un meci, si pierzi. Si pentru ca asa e sistemul, poate sa-ti scada mai mult, poate sa-ti scada mai putin, dar tot de scorul tau depinde si cu cat ai pierdut. De ex. daca ai pierdut 16-0, iti scade mai mult, daca ai pierdut 16-14, iti scade foarte putin. Asta mai depinde si de rank-ul echipei adverse pe care le poti vedea dupa 10 secunde de la terminarea fiecarui meci. Si daca tu fiind un rank mic, pierzi vs rank-uri extrem de mari, pierzi foarte, foarte putin elo. Oricum rank-ul este folosit pentru a gasi meciuri adegvate pentru aptitudinile jucatorului. De ex. Daca tu ai gold nova 1 si joci de gold nova 1, atunci cand te bagi la un competitiv, te da cu altii care au gold nova 1-2, silver elite sau silver elite master. Pe scurt, te da cu playeri care joaca la fel (poate si mai bine, poate si mai prost) ca tine.
-RANK-UL SE FACE NUMAI SI NUMAI DACA JOCI COMPETITIVE! Celelalte : Casual, arm race sau deathmatch, nu-ti afecteaza deloc rank-ul! Doar competitivul.
- Asa cum poti sa urci in rank, poti si la fel de simplu sa cobori.
- Daca o sa pleci o data in vacanta si gen. nu o sa mai poti juca o luna, rank-ul o sa-ti dispara pentru inactivitate. Ca sa-ti apara trebuie sa mai castigi un meci si sunt mici sanse sa-ti dea rank-ul pe care l-ai avut inainte. Alte intrebari? Scuze ca am scris atat, dar tot ce am scris nu poti zice ca e nefolositor laughing.

| Gonrax a răspuns:

Trebuie să câștigi 10 meciuri în total.