Deschide cu notepad fisierul \AutoRun\autorun.cfg si schimba DirectXVersion=9.0c in DirectXVersion=0 (vezi inainte sa-i scoti atributul "read-only"). Apropo, ai DirectX 9 instalat?
Unde e autorun.cfg ca nu-l gasesc?
Cum să nu găsești? Ai DIrectX 9 instalat?
Nu. auzi baga-mi id-ul de mess sa vb acolo te rog ca am mare nevoie de ajutor: fredytzzu.neymar2012 te rooog
Am gasit auto-run si l-am deschis cu notepad dar unde e atributul read-only?
Omule,instalează-ți directX 9, cum vrei să meargă?
Il instalez si dupa aia unde-l bag?
Ce să bagi mă? Ala se instalează în partiția C.
Am gasit sa instalez DirectX 9 Redistributable. e bine?
L-am instalat si acum ce fac?
Fratee ce fac acum am instalat ala am gasit autorun.cfg l-am deschis cu notepad, unde e read only ala ca tot in spune ca exista read only si cand dau la autorun sa il instalez tot eroarea aia mi-a da
Uită-te aici : https://www.google.ro/......https?/url
Asa si cum se rezolva?
Omule,eu de asta ti-am dat link-ul ala. Ai citit macar?
Farte am citit tot si nu vad cu ce ma ajuta n-am inteles mai nimic. te rog ajuta-ma tu cu ceva te rooog frumos. id de mes ceva sa intri in pc meu sa mi-l faci. nu stiu oricee numai famil te rog frumoss
Nu știi cum să scoți atribitul „Read only"? Dai click dreapta pe fișierul respectiv, te duci la proprietăți - General și dibifezi acea căsuță ( este pe undeva pe jos ). Sau mai încearcă ceva : Click dreapta pe autorun, te duci la proprietăți - compatibilitate și modifici astfel încât să fie compatibil cu Windows 2000.
Bun si daca modific DirectX =9.0c cu DirectX=0 si scot readonly crezi nu o sa-mi mai dea eroarea aia?
Am incercat sa scot atributul exact cum mi-ai spus tu si mi-a dat o eraore. cand am dat ''Ok'' ca sa scoata atributul mi-a aparut un chenar cu ''ignore '' ''ignore all '' cancel'' '' retry'' si spunea : An error occurred applying atributes to the file : G:/Autorun/autorun.cfg
Acces is denied.
Ce sa faac? am incercatr si cum ai zis tu cu autorun click dreapta si am dat sa fie compatibil cu windows 2000..nu a mers
Incredibil. Reinstalează jocul.
Reinstalează jocul, șterge tot, nu uita, să-l pui în alt director.
L-am reinstalat de muuulte ori. era in director H acum e in G