Depinde ce iti place :). Racing, Shooter, MMORPG-uri :D.Pai sa vedem la shootere(partea mea favorita :X):APB:Reloaded(trebuie minim 4.00 GB Ram o porcarie dupa mine dar jocu merita jucat e prea tare.Iti faci caracterul cum vrei tu :). Compui Teme ca atunci cand omori sa iti cante melodia compusa :).Ai masina personala pe care o tunezi.Haine cu duiumul :).Si sunt Enforceri contra Criminali.Alte shootere ar fi Call of duty Series Medal of honor Series si cel aparut in 2010 e foarte interesant :), Battlefield Bad Company 2, Battlefield Play 4 Free, Homefront, etc. Apropo am uitat :) APB E Online cu alti jucatori.Asa daca iti plac horror:Left 4 dead, Left 4 dead 2, F.E.A.R Series, Dead Rising 1 si 2 si or mai fi :). Daca iti plac Racing E un joc online frumusel numit Level R,NFS-urile, Live For Speed un simulator foarte reusit, 18 Wheels 4 Steel parca era :) conduci camioane,GTA-urile sunt si shooter si conduci :). Daca iti place actiunea cu sabii si d-astea incearca Assassin Creed I,II si Brotherhood.O sa apara si Revelations de abia astept :). Daca iti plac MMORPG-urile incearca Talisman Online, Metin2, Cabal Online pentru mai multe jocuri MMORPG intra pe www.mmohut.com si acolo sunt o multime de jocuri ONLINE si cu sporturi si cu racing si cu ce vrei tu :). Sper ca te-am ajutat.Bafta
JustMe unde ai vazut tu Call of Duty Modern Warfare 4 cand anul aceste abia ca apara Call of Duty Modern Warfare 3. Poti incerca Need for Speed Hot Pursuit care a aparut in 2010, Battlefield Bad Company 2, Mafia 2, Just Cause 2, Bioshock 1 si 2, Crysis, Medal of Honor, Left 4 Dead 1 si 2, GTA 4, Assassin`s Creed 1, 2 si Brotherhood, Mass Effect 1 si 2. Daca spuneai cati Ram, ce procesor si ce placa video ai era mai usor sa iti spun jocuri care meritra jucate pe PC. Funda?
1.Drakensang The Dark Eye
2.Metin2
3.AirRivals
4.SecondLife
5.EuroTruckSimulator
6.GermanTruckSimulator
7.UKTruckSimulator
8.EuroTruckSimulatorGoldEdition
9.GTA San Andreas
10. Jade Dynasti
11.Perfect World
12. OurWorld
13.Sims
BFT1
Depinde ce preferi,Strategie,Actiune,Horror, Aventura
Iti recomand Call of Duty Modern Warfare 1, 2, 3,4 | Medal of Honor Pacific-Assault sau Medal of Honor-Airborne | Doom3 | Delta Force Black Hawk Down | NFS ProStreet | NFS Shift | NFS Undercouver | GTA IV |, depinde ce placa video ai...
Pc-ul meu:procesor Intel G630 2.7 Ghz memorie ram 4GB ddr3 placa video amd radeon HD5450 1Gb ddr3 si hard de 500GB ce jocuri imi recomandati
Pai...racer:nfsuri,ridge racer, TDU2, GRANDTURISMSECREED ETC PLS FUNDA
anonim_4396 întreabă: