| adRiaNOO a întrebat:

Cine imi zice niste jocuri care merita jucate pe pc? dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| GhostRideR_6939 a răspuns:

Depinde ce iti place :). Racing, Shooter, MMORPG-uri :D.Pai sa vedem la shootere(partea mea favorita :X):APB:Reloaded(trebuie minim 4.00 GB Ram o porcarie dupa mine dar jocu merita jucat e prea tare.Iti faci caracterul cum vrei tu :). Compui Teme ca atunci cand omori sa iti cante melodia compusa :).Ai masina personala pe care o tunezi.Haine cu duiumul :).Si sunt Enforceri contra Criminali.Alte shootere ar fi Call of duty Series Medal of honor Series si cel aparut in 2010 e foarte interesant :), Battlefield Bad Company 2, Battlefield Play 4 Free, Homefront, etc. Apropo am uitat :) APB E Online cu alti jucatori.Asa daca iti plac horror:Left 4 dead, Left 4 dead 2, F.E.A.R Series, Dead Rising 1 si 2 si or mai fi :). Daca iti plac Racing E un joc online frumusel numit Level R,NFS-urile, Live For Speed un simulator foarte reusit, 18 Wheels 4 Steel parca era :) conduci camioane,GTA-urile sunt si shooter si conduci :). Daca iti place actiunea cu sabii si d-astea incearca Assassin Creed I,II si Brotherhood.O sa apara si Revelations de abia astept :). Daca iti plac MMORPG-urile incearca Talisman Online, Metin2, Cabal Online pentru mai multe jocuri MMORPG intra pe www.mmohut.com si acolo sunt o multime de jocuri ONLINE si cu sporturi si cu racing si cu ce vrei tu :). Sper ca te-am ajutat.Bafta

5 răspunsuri:
| mihai10_8918 a răspuns:

JustMe unde ai vazut tu Call of Duty Modern Warfare 4 cand anul aceste abia ca apara Call of Duty Modern Warfare 3. Poti incerca Need for Speed Hot Pursuit care a aparut in 2010, Battlefield Bad Company 2, Mafia 2, Just Cause 2, Bioshock 1 si 2, Crysis, Medal of Honor, Left 4 Dead 1 si 2, GTA 4, Assassin`s Creed 1, 2 si Brotherhood, Mass Effect 1 si 2. Daca spuneai cati Ram, ce procesor si ce placa video ai era mai usor sa iti spun jocuri care meritra jucate pe PC. Funda?

| AlExAnDrU_7476 a răspuns:

1.Drakensang The Dark Eye
2.Metin2
3.AirRivals
4.SecondLife
5.EuroTruckSimulator
6.GermanTruckSimulator
7.UKTruckSimulator
8.EuroTruckSimulatorGoldEdition
9.GTA San Andreas
10. Jade Dynasti
11.Perfect World
12. OurWorld
13.Sims

BFT1

| Robbu a răspuns:

Depinde ce preferi,Strategie,Actiune,Horror, Aventura
Iti recomand Call of Duty Modern Warfare 1, 2, 3,4 | Medal of Honor Pacific-Assault sau Medal of Honor-Airborne | Doom3 | Delta Force Black Hawk Down | NFS ProStreet | NFS Shift | NFS Undercouver | GTA IV |, depinde ce placa video ai...

| Anghel_Dragos_1997 a răspuns:

Pc-ul meu:procesor Intel G630 2.7 Ghz memorie ram 4GB ddr3 placa video amd radeon HD5450 1Gb ddr3 si hard de 500GB ce jocuri imi recomandati

| Hadadea_Roby_1990 a răspuns:

Pai...racer:nfsuri,ridge racer, TDU2, GRANDTURISMSECREED ETC PLS FUNDA

Întrebări similare