Salut.Un server de cs nu stiu cum se face dar cel de minecraft stiu cum se face.prima data trebuie sati downloandezi MINECRAFT SERVER pentru minecraft pe care joci(de exemplu minecraft server 1.4.7 pentru minecraft 1.4.7).Iconita la minecraft server este la fel ca cea a lui minecraft.Intri la minecraft server si astepti sa se instaleze.(o sa creeze mai multe foldere.Intri la server care il deschizi cu notepad si acolo trebuie sa faci niste modificari despre ip-ul serverului daca sa fie pvp sau nu daca bagi nether animale zombie sau nu si altele.Mai este si online mode acolo trebuie sa scrii neaparat false ca sa intre si playerii fara cont premium dar si cei cu cont premium.La ip trebuie sa cauti pe google IP MEU sau daca folosesti un rooter trebuie sati downloandezi hamachi. Dupa ce ai facut modificarile iesi din server si instalezi minecraft server din nou fara sa stergi nimic ca sa se faca modificarile. Daca vrei sa joci cu alti playeri pe acel server trebuie sasi donwloandeze si ei hamachi si trebuie sa le dai ip de pe hamachi care treebuie si scris la server.Ca sa poti juca cu altii trebuie sa ai tu un cont pr hamachi iar ceilalti player trebuie sa dea la join an existing network si trebuie sa fiti intrati in hamachi si in minecraft server. Sper ca ai inteles si ca te-am ajutat.
Luana81 întreabă: