| AnnoNyM a întrebat:

Cine stie cum se face un sv de minecraft? daca stiti... explicatii >detaliate?

35 răspunsuri:
| wwwal a răspuns:

Intra pe saitul asta:http://minecraft-crafting-ro.blogspot.ro/......craft.html Te va ajuta foarte mult.

| Neacsun a răspuns:

Cred ca te pot ajuta eu. fa ce i-ti spun eu :
1: Intri pe Google si scrii asa: My ip pc.i-ti v-a da un ip ex: 194.365.24.5 i-l copiezi.
2: Apoi intri in minecraft si creezi o mapa intri pe ea apesi ESC si va scrie astfel: Deschidere in LAN dai pe el v-a aparea doua chenare (le dai cum vrei sa faci sv Creative / Survival).
3: I-ti v-a scrie pe CHAT ceva gen: Acesta este portul tau :2535 i-l copiezi si pui IP care l-ai copiat prima data va fi geva gen:
194.365.24.5:2535
4: Ip-ul asta i-l veii da cui vrei sa joace cu tine. dar ATENTIE trebuie sa-l adauge la CONECTARE DIRECTA nu la ADAUGA SERVER! si el v-a intra pe lumea selectata de tine!

Serverul se v-a inchide cand tu vei iesi de pe acwel profil daca iesi si intri nu vei mai avea acelasi ip trebuie s-o iei de la capat )in afara de faza cu, creerea a noii lumi).

Cam atat Sper ca t-eam ajutatwinking big grin BAFTA! (funda?)

| HMike a răspuns (pentru casher):

Ba pasu patru nu merge cand deschid minecraft_server da eroare daca ai skype... sunt bun in pc am si sv bukkit dar vreau pentru moduri...

| casher a răspuns:

ALT RASPUNS: Te-as ruga sa hostezi un server. Daca nu vrei sa platesti, intra pe server.pro, de aici stii tuwinking

| Bgd_Bogdan_1996_2KRU a răspuns (pentru AnnoNyM):

Cum fac sa mearga servele sa intru?