| floppy98 a întrebat:

Cine stie servere de minecraft tekkit romanesti non premium
funda!

5 răspunsuri:
| Snakebosu23 a răspuns:

Pai nu prea exista non premium, dar de ce nu iti faci tu un server tekkit? Eu inca lucrez la el, nu e foarte greu de facut.

| floppy98 explică (pentru Snakebosu23):

Nu dar mie imi trebuia sa mai joc cu un prieten... as putea sa imi fac unul dar nici unul dintre noi nu putem juca tekkit si sa hostam serverul (asta nu inseamna ca tekkitul imi merge greu, doar ca nu pot hosta si un server pe langa tekkit)

| Snakebosu23 a răspuns (pentru floppy98):

Sti ca,, tekkit,, este minecraft cu moduri? Iti faci un server de minecraft si iti pui cite moduri vrei pe el. Daca iti merge bine downoaldeaza craftbukkit+ in 5 min ai facut serverul, mai uitate la tutoriale pentru server si pentru port forword.Skype-ul meu:bratu.andrei81 eu sunt in vacanta si nu prea intru pe skype(e netu prost).

| floppy98 explică (pentru Snakebosu23):

Am tekkitul stiu ca e un pacet cu moduri il stiu juca bine de aia vreau servere... ca pe single player mor de plictiseala

| Snakebosu23 a răspuns (pentru floppy98):

Ba copile, in timpul in care cautai servere puteai sa iti faci tu un server.Asta incerc sa iti spun.Si asa esti si admin si te distrezi si mai mult, daca nu ai cont premiu nu te poti juca tekkit online pe tekkit launcher, pe serverul tau iti faceai tu pachetul de moduri si ce mai vroiai tu.(Nu o sa mai mori de plictiseala)