| BarBateLuL a întrebat:

Cine stie un server de cs in care se dau admine? ( nu conteaza daca e respawn, zp. zm, classic etc.)
Sa se stie: am experienta in orice server de cs.
Dau funda + vot. Puteti lasa si id-uri de mess.

7 răspunsuri:
| KanekKi a răspuns:

Cs.prodinamix.com faci cerere dupa ce joci ceva timp si o sa iei admin BAFTA! funda(big grin)

| BarBateLuL explică (pentru KanekKi):

Vreau sa iau admin direct. O sa acumulez apoi orele.

| Eduard_Edy_1959 a răspuns:

In primul rand as vrea sa ati spun ca nu este clasic este ceva ce trebuie sa incerci. Serverul este deschis de 2 luni, bineineles este hostat. Dar din pacate un mic amanunt ne scapa:(...Este vorba despre playeri nu sunt suficienti zilnic sunt 5/20 dar in fiecare zi intra;) daca reusesti sa ne aduci 5-10 playeri primesti admin daca e fara 1 euro 24 sau tii 15 redirecte -->site-ul este www.kill4fun.ro->forum-> Sectiunea gg faci o cerere lasi id-ul si ne vom ocupa noi mai departe serverul se numeste gg.kill4fun.ro si este deschis 24/24

In primul rand as vrea sa ati spun ca nu este clasic este ceva ce trebuie sa incerci. Serverul este deschis de 2 luni, bineineles este hostat. Dar din pacate un mic amanunt ne scapa:(...Este vorba despre playeri nu sunt suficienti zilnic sunt 5/20 dar in fiecare zi intra;) daca reusesti sa ne aduci 5-10 playeri primesti admin daca e fara 1 euro 24 sau tii 15 redirecte site-ul este www.kill4fun.ro forum Sectiunea gg faci o cerere lasi id-ul si ne vom ocupa noi mai departe serverul se numeste gg.kill4fun.ro si este deschis 24/24

Revin, Ca sa vezi cat de bun este acest server, am sa-ti las un link de pe youtube care arata cateva detalii pentru server http://www.youtube.com/watch?v=d9todLHJVwc
p.s Site www.kill4fun.ro

| Serban_Florin_1995 a răspuns:

In primul rand daca vrei sa joci pe serverul pe care ti-l voi spune trebuie sa stii sa joci foarte bine cs! Joaca pe afganu.webtcf.ro si scrie /top15 si vezi ca primul sunt eu [HS]T! gruL! Sper sa-ti placa serverul! FUNDA!