De la Metin la Minecraft, CS, GTA, WOW sau chiar Super Mario, cei mai multi dintre noi am trecut prin perioade cu care ne-am despartit cu greu si doar pentru perioade scurte de-un joc. Simptomele sunt clare: degetele devin nervoase cand nu sunt aproape de w a s d sau sageti, mintea e plina doar de strategii de cum sa cresti mai repede, iar optiunea de a iesi din casa nu mai exista.
Astazi va provocam la concurs si va-ntrebam: ce joc v-a tinut cu ochii in monitor cel mai mult pana acum? Ce va place cel mai mult si mai mult sa jucati?
Punem la bataie 5 postere maxi oferite de www.posterstore.ro pentru 5 gameri pe care ii vom desemna prin tragere la sorti. Aveti timp pana pe 17 martie sa ne lasati un raspuns aici si-apoi, daca norocul e de partea voastra, o sa va alegeti cu un +1 cool points pentru camera voastra!
Alexandra - TPU
Dishonored.
De ce?
1.Grafica :
Pentru mine grafica conteaza cam 90% dintr-un joc. (repet, pentru mine)
2.Gameplay-ul
Foarte bine facut, si "inteligent" cum s-ar zice
3.Modul de abordare
Partea mea preferata :X
Poti sa omori un om in mai multe modalitati
4.Armamentul (cutitul, shotgun-ul etc.)
Hai ca nu mai dau multe detalii ca nu e cerut
ConQUIZtador un joc online de cultură generală, de când acest joc am învățat ceva, joc aproape în fiecare zi și m-a atras foarte mult acest joc.
Dynasty warriors online(probabil mai mult de 500 ore jucate)
printre cele mai bune tactical combat MMO's create vreodata
Fifa 2007 sau 2012, NFS Underground 2 si Most Wanted, Euro Truck Simulator, German Truck Simulator, Minecraft si in general jocuri distractive nu plictisitoare!
League of Legends este jocul meu favorit. Este un joc captivant gen MOBA ( Multiplayer Online Battle Arena ). Joc acest joc de 1 an si imi place foarte mult. In acest joc se organizeaza concursuri cu zeci de mii de dolari pusi la bataie. Intr-o zi sper sa ajung si eu acolo sus
Dar ca sa dau niste exemple... Parca asa e intrebarea.
Lock On/Flaming Cliffs
HAWX
Heroes over Pacific/over Europe
F-22 Lightning
Wings over Vietnam
Ace Combat
Top Gun Combat Zones/Hard Lock
Assassin's creed 2 primul joc din seria assassin's creed pe care l-am jucat si de atunci sunt fanboy