De la Metin la Minecraft, CS, GTA, WOW sau chiar Super Mario, cei mai multi dintre noi am trecut prin perioade cu care ne-am despartit cu greu si doar pentru perioade scurte de-un joc. Simptomele sunt clare: degetele devin nervoase cand nu sunt aproape de w a s d sau sageti, mintea e plina doar de strategii de cum sa cresti mai repede, iar optiunea de a iesi din casa nu mai exista.
Astazi va provocam la concurs si va-ntrebam: ce joc v-a tinut cu ochii in monitor cel mai mult pana acum? Ce va place cel mai mult si mai mult sa jucati?
Punem la bataie 5 postere maxi oferite de www.posterstore.ro pentru 5 gameri pe care ii vom desemna prin tragere la sorti. Aveti timp pana pe 17 martie sa ne lasati un raspuns aici si-apoi, daca norocul e de partea voastra, o sa va alegeti cu un +1 cool points pentru camera voastra!
Alexandra - TPU
Joc IMVU. Imi place pentru ca am ocazia sa cunosc oameni noi, sa-mi dau seama de cum sunt ei numai privindu-le avatarul.(depinde cat de sofisticat intr-un mod absurd e, sau cat de dragut, dar totusi modest). Joc mereu cand am ocazia si am multi "prieteni" cu care vorbesc, insusindu-mi astfel limba engleza si franceza mult mai bine.
Inceputul
-metin European ii bateam pe toti dupa 4 ani m-am lasat
-Cs inca mai joc dar nu asa ca disperatul
-as vrea sa ma apuc de minecraft sa imi fac un castel dar caut unul bun
si cam atat
1.4story
2.Counter strike
3.metin2
4.Microvolts
5.Nfs(toate)
6.Prince Of Persia
cel mai tare este 4story!