| FernandoDinPipirig a întrebat:

Credeti ca GTA 5 va fi mai bine optimizat pe pc decat 4?

8 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Gta 5 va folosi engine-ul lui max payne 3, doar ca il vor modifica putin sa para mai colorat, oricum max payne 3 si gta 4 au acelasi engine, dar diferenta este ca in max payne 3 aia de la rockstar au invatat cum sa porteze jocurile pe pc

| anonimguy3 a răspuns:

Sincer eu cred ca da, nu cred ca rockstars vreau sa fac aceeasi greseala cum a facut cu 4, ei vor vanzari mult mai mari decat au avut anul trecut pe old gen. Si decat sa fie niste nesimtiti si retarzi sa il faca ca 4 pe pc sau dc nu chiar mai rau si pe next gen sa il faca super bine optimizat si doar gameri de console sa se bucure de ei sunt retarzi.

Cat despre cerinte s-ar putea sa fie undeva cu cerintele lui max payne 3 amestecate cu gta 4. (am auzit ca s-ar putea sa foloseasca engine lui gta 4 mai modificat, doar am auzit nu stiu acum.) sau vor folosi engine de la max payne 3. La engine-urile alea nu te astepta la cerinte mari de sistem tongue, oricum cetinele low s-ar putea sa fie ca pe old gen deci oricum s-ar vedea destul de bine. tongue

| Skilline2012 a răspuns:

Da, avand in vedere ca are sys req mai mici.

Răspuns utilizator avertizat
| FatUglyVirgin a răspuns (pentru FernandoDinPipirig):

Tu te gandesti la ce ai scris acolo? cum sa aiba cerinte mai mici daca are un engine mai bun?

Răspuns utilizator avertizat
| Skilline2012 a răspuns (pentru FernandoDinPipirig):

Da. GTA IV a fost un esec in materie de sistem.

| OAndrei33333 a răspuns:

Sincer eu cred ca da