| gamerulmalahios a întrebat:

Credeti ca o sa fie PUBG la reducere de Craciun?
Salut TPU! Ma gandesc sa ma apuc de pubg dar e totusi o preoblema : pretul.Nu-mi vine sa dau 30 de euro pe el:mi se pare o suma maricica, dupa parerea mea nu merita atat(gen si daca as avea acum 30 de euro in steam moca tot m-as gandi daca sa-l cumpar sau nu), am jucat jocul si recunosc ca mi-a placut, dar nu mi se pare foarte wow, dar de departe motivul care ma face sa nu-l cumpar este speranta ca o sa fie la reducere. Daca acum ar fi reducere la pugb 15 euro, m-as duce in secunda 2 sa-l cumpar.Totusi, s-ar putea sa fie o speranta falsa:din cate am auzit nu prea au fost de loc reduceri; am auzit doar de una singura cum ca ar fi fost la 20 de euro sau ceva dar nu iti dadea harta noua(sanhok atunci) iar ca sa o deblochezi trebuia sa platesti vreo alti 5 euro....deci tot nu era mare afacere dupa mine.MA gandesc ca poate de Craciun o sa bage ceva reducere dar nu sunt sigur.Deci revenind la subiect, voi ce credeti:
O SA FIE DE CRACIUN PROBABIL REDUCERE LA PUBG? DACA DA, CAM CAT DE MARE? CREDETI CA O SA FIE CU TOT CONTENTUL DIN JOC DACA E LA REDUCERE SAU DOAR CU O PARTE DIN EL? Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| AgentTorque a răspuns:

Cred ca tot 30 euro va ramane ca e joc popular