| Kiddy1998 a întrebat:

Cu 5 milioane mi-as putea face un calculator bun la jocuri si sa nu am probleme la internet sau la filme etc? Astept raspunsuri! Mshappy

6 răspunsuri:
| Andr3y25 a răspuns:

Cu 500 lei nu iti cumperi nici un procesor de gaming.Ai nev de cel putin 1600-2000 lei pentru un pc de gaming.

| iamcringe a răspuns:

Un calculator pentru gaming e foarte scump. Daca vrei unul excelent o sa te coste peste 10.000 de lei noi. De exemplu un procesor quad core de 4Ghz cu 64 gb ram si placa video extrem de puternica. Daca vrei si mai puternic o sa treaca de 12.000 de lei noi.

| MembruSeniorTPU a răspuns:

Din pacate cu banii astia nu poti cumpara un calculator pentru gaming. Poti incerca sa gasesti unul la mana a doua cat de cat performant, dar ai grija de la cine cumperi.

| Kiddy1998 explică (pentru MembruSeniorTPU):

Ce spui calculatoarele de pe okazii.ro sunt bune?

| MembruSeniorTPU a răspuns (pentru Kiddy1998):

Pe okazii poti gasi un calculator bun, dar trebuie multa atentie. Nu trimite banii inainte, risti sa primesti o caramida in cutie in loc de calculator. De preferat ar fi sa gasesti ceva de la tine din localitate.

| Kiddy1998 explică:

Va multumesc mult. Am vrut sa-mi iau unu de pe Okazii.ro sunt acolo destule dar nu ma prea pricep sa le aleg happy Ms pentru raspunsuri!