| Allexsu_Allex_1997 a întrebat:

Cu campion sa cumpar de la 3150 in jos [deci si 3150 inclus]. as vreaceva de top sau mid. Sau are fi mai bine sa-mi iau rune ad?

2 răspunsuri:
| RocKzZ a răspuns:

Salut. Depinde ce level esti. Daca ai level 20 trebuie sa iti strangi IP pentru rune. O pagina de rune costa in jur de 8000-10000 ip. Daca ai level mai mic nu are rost sa iti bati capul cu runele pentru ca la level mic iti deschide alea de Tier 1 si Tier 2 care nu sunt folositoare si is foarte slabe. Nu iti cumpara rune decat dupa level 20 atunci iti deschide cele de Tier 3 care sunt cele mai tari. Acum la campioni :
Daca vrei mid ( mid e rolul meu principal ) iti recomand asa : 1. Daca vrei kill-uri multe : Katarina/Akali
Katarina = foarte mult damage, foarte usor de jucat, daca esti in teamfight si dai ultimata intre ei mor toti si e posibil sa faci penta.
Akali = eu cu ea joc cel mai bine si de obicei fac scoruri gen 10/3/X chiar si la Ranked daca ai auzit. Deci : la fel, damage foarte mult, iti iei Hextech Gunblade si nu te mai duci in baza sa iti iei viata. E un huge Spell Vamp adica cand dai cu Q, W, E, R in cineva iti da o gramada de viata. O sa iti spun un combo (adica cum sa dai skillurile) : Incepi cu Q pe cineva, dupa care dai R si un E. Cateva avantaje foarte bune : Cu W scapi foarte usor, isi face un cerc unde e invizibila si ii incetinesti pe cei din echipa adversa care sunt si ei in cerc. Daca unul de a lor scapa poti da ultimata care e un fel de Flash si il prinzi rapid. Dezavantaje : E mai greu de jucat decat Katarina, trebuie sa faci combo mereu ca se la dai mult.

Asa, acum daca vrei pentru top : Iti recomand Olaf sau Malphite. Ambii 3150 si sunt foarte buni. Nu mai stau sa iti explic ce si cum pentru ca nu ma prea pricep pe top, ti-am zis, eu sunt main mid, acolo ma descurc cel mai bine.

Daca esti mai la inceput 10-20 level ti-o recomand pe Katarina, cari meciul foarte usor cu ea si o inveti repede. Pentru Akali ai nevoie de timp. Crede-ma stiu ce vorbesc, nu vreau sa ma laud dar sunt level 30 si joc de ceva timp. Sper ca te-am lamurit. Funda? ^_^

| Allexsu_Allex_1997 explică (pentru RocKzZ):

Am level 30 ma' frend si am acum 4800 ip. Ce sa-mi cumpar. sunt mid/top (mai mult mid). Akali e o alegere buna.Eu ma gandeam la Xerath(stiu sa joc cu el, zic eu bine), Brand, Talon, Zed. Ar fi mai bine sa astept pentru Ahri, cand va aparea Azir?