Prefer WoW,deoarece grafica este mai buna,jocul este facut foarte frumos,storyline foarte frumos de asemenea,PVP-Sistem este THE BEST si... nu te prea plictisesti nici-o data poti face raids pe orasele rivale si etc,mi de questuri,armuri,si este foarte complex,meseri etc cea ce il faci sa fie cel mai bun joc mmorpg pana in prezent.
Detest Metin,deoarece este tradus ca un cur(daca e vb de RO) sa zicem ca e vorba de metin ala normal,pvp sistem este mai penal da dracu, control mode EWWWWW, toti jucatorii sunt prosti copii in jur de 10 ani care injuratu la ei este ceva magnific, ceva descoperit recent si ei stiu ca trebuie sa injure cat mai mult chiar daca ii intrebi ceva frumos, pe scurt jucatorii sunt prea prosti si lvl sistem este plictisitor in WoW mai faci Q mai faci un party ceva si controlu este FOARTE fun pe langa metin .sincer...comparatia ta este o prostie adica tu compari WoW cu Metin? e ca si cum ai compara o baba cu chuck noris-.- pe scurt WOW wins, metin and almost other games fail, epic one;)
Pai...WoW este cel mai tare din cate warcraft-uri sau facut! Si nici nu stiu cum sa-ti spun cat de mult urasc eu metin-u! E jalnic,urat,tampit, panarama, il urasc! WoW E DE 1000 de ori mai tare ca metin! Asta e parerea mea. Funda?
Sincer mie nu imi place wow si nici metin. primul pentru ca nu l-am jucat niciodata si nici nu voi incerca (pur si simplu nu ma atrage) iar metin este un joc prostesc de copii mici care nu are nici cea mai vaga idee despre un MMORPG bun, mai bine joc Silkroad Online, Voyage Century (cam prost in ultimul timp) sau Soul of the Ultimate Nation.