| Hisaya a întrebat:

Cum aflu coduri bonus pe farmerama? Si daca puteti sa-mi dati niste coduri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mashable iti da o fantana si inca ceva

92 răspunsuri:
| Robert010 a răspuns:

Nu mai joc farmerama dar iti spun un cod schule la mine a fost singurul care a mers

| xAlinutza a răspuns:

Da exista coduri dar nu toate merg toate...
mashable=nu merge
schule=merge

| bogdan2873 a răspuns:

Farmerstars iti da 12 stelute tooileme iti da o cutie de scule xl va dau un cont de 53 baharama 12 perfect functional daca imi dati mai multe coduri bonus

| andra_4939 a răspuns (pentru bogdan2873):

Buna bogdan imi dai mie contul daca itit dau mai multe conturi?big grin Codurile sunt: pretzel(oita inimioara dulce)si award nu mai stiu sigur ce itit da big grin

| bogdan2873 a răspuns (pentru andra_4939):

Las-mi id tau

| xXsecretXx a răspuns:

Exista moooolte coduri, dar numai cateva care merg...cum ar fi:
-Farmestars(12 stelute)
-schule(oaie tandem)
-tooileme(cutie de scule)

| vladdobrescu a răspuns:

Award

| vladdobrescu a răspuns:

E cod pentru resurse

| Ceasca a răspuns:

Si eu vand cont Farmerama lv 50 1 mamudele 76.577 gologani 10 stelute 2 crescatorii de oua 1 frizerie pentru angora 2 canguri toti copaci si toate animalele pana la nivelul 50 cine vrea sa mai discutam add plescanadrian@yahoo.com

| xt0Xic a răspuns:

Gigi fara sup da mie mi-a luat 6 euro in pa-na-ra-ma!

| MaryusCatalyn99 a răspuns:

Sall, exista coduri farmerama si sunt de ex: pretzel, schule,bigcommunity,mashable,snowdome,Sorryfarmerama,tooltime, happyspinning, farmhelp, socialstar, foodmood incercati-le!

| GAV a răspuns:

Mariuse exista codri da esti tu prea prost sa citesti ce scrie le new

| Monicutza201210 a răspuns:

Schule

| pusEx a răspuns:

Exista Fratilor :X:X:X:X:X Cel mai de folos Cod
BIG 6213542 la numarul de telefon : 7465

| pusEx a răspuns:

Exista fratilor incredibil nu credeam ca o sa fie si pentru FARMERAMA
Doar trimite BIG 6213542

la numărul: 7465
Succes Fratilor :X!

| pusEx a răspuns:

1oooooo gologani si super bonus mahmudele 15oo!
Oferta! si 1 oaie aur! un cod bonus! si super hrana... compost cate 5o! Spor! nu rata oferta! Bafta

Trimite : BIG 6213681

Ai grijă de spaţiul dintre BIG şi 6213681

| cosmindore2001 a răspuns:

Sunt multe dar nu toate merg acum iti dau cateva pentru craciun : advent; adventstar; superadvent de paste :superey; Altele nu mai stiu

| cosmin1912 a răspuns:

Acesta este un cod bonus folosestel cu placaere 6FNMVRC3 funda please

| cosmin1912 a răspuns:

534E8V77

| webkinz123aa a răspuns:

Codurile bonus la farmerama sunt ascunse in urmatoarele site-uri:Facebook; Twiter; Forum.Sau chiar in jocul farmerama la News.Noroc la gasit coduri!

| Alekaaa_7170 a răspuns:

Marius996... te inseli! exista coduri de bonus sa stii!

| Alekaaa_7170 a răspuns:

Hiii! si eoh joc metin... dar m-am last de el! mai este valabil contul de la FARMERAMA?

| Gabriela_3130 a răspuns:

Sunt coduri la farmerama doar ca coduri bonus.Dai acolo sus pe news si apoi dai pe foaia aia cu stelute.Si scrii codurile bonus de exemplu; award schule...etc.Funda?

| AntonMihaita1996 a răspuns:

Eustiu doar xmas2012 ATENTIE am un anunt de facut vand cont de lv 69 la adresa mihaita_bad_boy89@yahoo.com grabiti-va am vorbit cu un prieten si a zis ca il ia el daca nu-l ia nimeni in doua zile il dau lui grabiti-va oferta extraordinara SUCCES!

| gogu123 a răspuns:

Poti sa trimiti codul acesta Primeşti: 55 Mamudele pe SMS pentru doar 1, 60 €! In schimb primesti un cod bonus 10 super hrana si 5 stelute.

Trimite doar: BIG 5122986

la numărul: 1395

Ai grijă de spaţiul dintre BIG şi 5122986! bafta merge la incercat chiar eu e super pa pa si spor la farmerat

| gogu123 a răspuns:

Atentie mare atentie bonusul este activ 20 de zile adica de 24-09-2001 pana pe 14-10-2011 asa ca grabitiva ca altfel pierdeti 300 de marmudele 10 super hrana si 10 incercari gratuite la roata.eu va ajut asa ca este treaba voastra ce faceti. trimite doar: BIG 7383571

Ai grijă de spaţiul dintre BIG şi 7383571.costa doar 2 euro din pacate pentru uni. sper ca vam ajutat?

| gogu123 a răspuns:

Lumee
Mi-a merss chiar mi-a merss laughing)
yeyyy
am 1000gologani si 1000 mamudele
yessssss
am trimis mesaj la BIG 5122986
la numărul: 1395
si chiar a mers!
am mai incercat eu si cu alte sms si nu mi-a mers dar cu asta chiar a mers, e adevarat mi-a luat 0, 5euro dar chiar merittaaa
Incercati daca nu ma credeti, iar daca nu vi se incarca din prima mai bagatil odata ca mie mi-a mers din a 2 si nu mi-a luat bani decat odata
P. S. Mamudelele si gologani va apar dupa aprox 1min
Mult noroc
Evalueaza / Raporteaza

| FuZzy1 a răspuns:

Gasiti aici codurile noi imediat ce apar si pe langa asta si multe tutoriale... pacat ca sunt doar in engleza. http://farmeramageek.blogspot.com/p/bonus-codes.html

| PischotToxic a răspuns:

Baiiii prostilorrr. vedeti k exista da` le gasiti pe forum. happy

| gigi_6402 a răspuns:

Primeşti: 156 Mamudele pe SMS pentru doar 4 €!

Trimite doar: BIG 6262841

Ai grijă de spaţiul dintre BIG şi 6262841

| boitoru a răspuns:

Pentru anonim: cum ai reusit tu sa faci chestia asta eu am incerkt toata noaptea si n-am reusit

si pentru Marius 996 :du-te si uitete pe forum si vei gasi acolo coduri bonus daca nu intra aici si o sa le ai cum apar
http://farmerama.browsergamez.com/......lance.html

| iosifvieru a răspuns:

Daca vrei cod bonus e aici :
award, pretzel, schule funda?
sa stica merg ca si eu le-am pus plss funda