| AvalohAlyn a întrebat:

Cum e ETS 2 multiplayer adica ce trebuie sa faci si cum este cateva detalii.Ma refer la ETS 2 multiplayer de pe TruckersmpP.com
Care sunt regulile si poti sa intri cand vrei si sa iesi cand vrei sau cum,ramane salvat progresul, spuneti-mi putin despre. Cine a jucat adica.

Răspuns Câştigător
| crysty1222 a răspuns:

Pai, in primul rand iti trebuie jocul cumparat pe steam. Intri pe truckersmp.com, iti faci un cont, vezi ca trebuie sa ai jucate 2 ore pe offline ca sa-ti poti instala multiplayer-ul. Dupa ce l-ai instalat, intri pe multiplayer, te conectezi la contul de truckersmp, o sa ai la dispozitie 6 servere dintre care sa alegi pe care vrei sa intri. Eu iti recomand sa intri pe Europa 1 pentru ca are limita de viteza si nu intra toti copii pe el. Dar daca vrei sa ai parte de "senzatii extreme" intri pe Europa 2 care are foarte multi playeri conectati, dintre care multi copii care n-au nici-o treaba cu condusul.

1 răspuns:
| Happyy83 a răspuns:

Cum sa faci ti-a zis celalalt baiat, nu are rost sa repet. Dar ca reguli trebuie sa mergi cat mai role-play. Sunt destui admin on, asa ca nu incerca sa mergi ca discreeratul. Da poti intra cand vrei. Iar ce tine de progres se salveaza pentru ca dupa ce ai bagat contul de TruckersMP iti apare aceeasi interfata ca si in sp, DAR, tine minte, daca ai o cursa in derulare, cand vei intra vei mai avea 0 timp pana sa ajungi la destinatie, pentru ca timpul nu se opreste cand iesi de pe joc ca in sp. Mai multe reguli vei afla pe parcurs (cum ar fi ca iti da kick automat daca stai afk sau seara nu aprinzi luminile). Sper ca te-am ajutat