Chiar nu are nicio importanta cata placute ai, conteaza cati Gb ai in total si daca nu tii vede pe toti pune ti win 7 pe 64 biti
Cel mai bine ar fi sa ai una de 4GB, e bine si cu aia de 1GB, dar depinde daca ti-o citeste.
Oricum nu are rost sa iti iei rami daca, calculatorul tau nu are nevoie.
Iti spun e ca are nevoie
Iti spun EU ca are nevoie
Nu are rost daca el are placa de baza, procesorul si placa video praf. Nu il ajuta prea mult. Normal conteaza cat mai mult, dar sa tii citeasca pe toti.
Mai tarane nu comenta ca nici macar nu stii ce componente am! Daca le stii pe toate ce se intampla cu procesorul cand nu ai rami suficienti? daca nu raspunzi deloc inseamna ca esti prost
Apropo tu care le stii pe toate, e mai bine sa ai 2 placute de 2 gb rami...desteptu' lui peste.du-te si suge in alta parte daca nu stii despre ce e vorba.
Daca esti tu asa destept de ce ai mai intrebat? Du-te la un magazin specializat si intreaba daca nu ma crezi pe mine.
E normal ca trebuie sa ai cat mai multi RAMI dar trebuie sa ai si componentele bune, ca asa poate nu le citeste.
Crede-ma ca am componente decente.Iar eu am intrebat deoarece nu era sigur care solutie ma avantajeaza.