| bogdan324 a întrebat:

Cum e posibil? Call of duty ghosts are cerinte mai mari decat battlefield 4!
Minimum System Requirements

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD: 40 GB HD space
Video: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband Internet connection and Steam and Online Multiplayer
Astea sunt cerintele minime...va dati seama ce extraterestru trebuie sa aveti pentru cele maxime...
De obicei iw engine este bine optimizat in jocurile call of duty, dar asta e strigator la cer.
Chiar credeti ca astea sunt cerintele adevarate? Sau e doar de marketing?

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

De ce sa fie marketing? Lumea civilizata care chiar cumpara jocurile astea si tine companiile pe profit cumpara si hardware mediu spre super tare la fiecare maxim 2 ani.
Au facut o chestie foarte misto cu BF4 ca suporta si placi DX 10 mai vechi, ceea ce Crysis 3 de exemplu nu face. Uite, la C3 a fost magarie de marketing treaba cu DX 11 - poti sa il joci pe o flasneta de GT 630 cu DDR3, dar nu pe un HD 4890 care sterge pe jos cu 630-ul in orice scenariu posibil.

| KodrutZ a răspuns:

Oh, da, si inca o chestie - la jocurile noi de multe ori cerintele minime sint pentru a juca cu detalii pe undeva pe la low-medium insa in full HD. Eu am patit de citeva ori sa pot juca lejer la High/VH jocuri la care nici macar nu indeplineam cerintele minime. Spilul e ca monitorul e 1280X1024 si nici nu am de gind sa fac prostia sa imi iau fullHD prea curind. Rezolutie mica - win. Cu i3 2120/8GB ram/SSD+HDD/HD 4770 512 MB GDDR5 mi-a mers cam tot ce s-a lansat in ultima vreme si nu a cerut musai DX11 bine mersi (Bioshock Infinite, BF3, Hitman Absolution).

| CVane a răspuns:

NORMAL ca de marketing iti dai seama ca multa lume nu il vor pute'a rula, iar banutii mai putini.

| javiga a răspuns:

Da! Sunt cele oficiale.dar parerea mea este ca ei vor sa isi faca vandute cat mai repede noile console si anumetonguelaystation 4 si Xbox One, vorba ta '' ce ce extraterestru trebuie sa avem'' pentru a juca la full settings!
Oricum il voi incerca sa vad cum este dar maxim voi putea pe medium...iar daca nu imi place Bf4 toata ziua!

| ThaPower a răspuns:

40 GB HDD Space... Nu am mai vazut asa ceva. Sunt de acord cu tine