| Adrian_Doaga_2001 a întrebat:

Cum fac sa am un server de cs 1.6 in menu back ground, de exemplu mai sus de "New Game"sa apara numele la serverul respectiv si cand apas sa ma bage direct pe server? Dau funda

Răspuns Câştigător
| AlaSwek a răspuns:

Hey. Pai în primul rand exista doua modalități de a îți face server. Prima este sa îți fac server public ( unde sa se conecteze oameni de prin toată lumea) sau local ( unde sa se conecteze doar oamenii conectați la rețeaua ta de internet).

Ca sa îți deschizi propriul tău server trebuie sa cumperi host ( gazduirejocuri; traterhost; etc). Din momentul achiziționării pentru o perioada de 30 de zile ( plata lunara ) beneficiezi de propriul tău server. Ca sa apară pe,, New Game" trebuie sa achiziționezi boost (gametracker ) care îți vr aduce jucători pe server și îl pune pe primul loc pentru câteva ore.

Ca sa îți faci propriul tău server acasă de cs 1.6 trebuie sa te duci în folderul jocului unde e instalat, deschizi,, hlds.exe" unde îți va apărea un meniu verde ( inserare nume, parola, sloturi etc ). Dai start, și poc, ai propriul tău server în rețeaua ta de acasă, ( doar tu și oamenii conectați la internetu tău pot întra )

| Adrian_Doaga_2001 explică (pentru AlaSwek):

Salut =)), n-ai inteles ce am vrut eu sa zic...Eu ma referisem in sensu asta https://www.gamemodd.com/cs/guis/menubackgrounds/3875-lara-croft.html,dar ca la tipu ala nu apar servere :D ii apar niste melodii la aia ma referisem gen sa am acolo un server...De exemplu cs.indungi.ro si sa ma conectez imediat la el :X

| AlaSwek a răspuns (pentru Adrian_Doaga_2001):

Acela se numește,, DNS" adică Domain Name Server. El se dobândește în momentul înscrierii într o comunitate cum ar fi,, indungi,,;,, leaguecs".
Mai exista o modalitate free, cu NO-IP. Îți recomand să cauți pe yt.
Îți faci cont la ei pe site, dai sa înregistrezi un domeniu nou, ai de ales între,, zapto.org, etc". Ți se configurareaza automat pe IP și În loc sa mai bagi ip-ul tău 192.168.0.x/ ip-ul tău public introduci adresa DNS.

| Adrian_Doaga_2001 explică (pentru AlaSwek):

Am rezolvat

3 răspunsuri: