| BDawg a întrebat:

Cum fac sa mearga world racing 2? nu imi merge cand intru in joc sta 3 secunde si iese ajutor!

Răspuns Câştigător
| Alexitator a răspuns:

Incearca asa:dai clik dreapta pe imaginea aia cand intri direct in my computer dai open vezi un folder care scrie crack copieaza tot ce e in folder si pune fisierele in locul unde le ai instalat. Daca nu iti apare folderul cu numele crack atunci vezi si tu foldere in care este jocul.De exbig grinau click dreapta pe imaginea din my computer cu jocul tau si in loc de crack apare skidrow.Copiezi tot ce e in skidrow si il pui in locul unde l ai instalat(Folder ul nu se numeste neaparat crack sau skidrow si asta cred ca merge doar daca il iei de pe net). Funda?

| BDawg explică (pentru Alexitator):

Multumesc mult! merge

| celios a răspuns (pentru Alexitator):

Salut ma ajuti si pe mine cu ceva. eu am luat de pe net jocul world racing 2 si nu ma descurc cu nimic adica am instalat jocul si cand intru imi zice eror not found nu stiu nu imi intrain joc si ia zi pot juca si eu jocu acesta online? am vazut ca imi apare ceva o lista cu servere. ma gandesc daca pot juca si online si te rog mult ajuta-ma si pe mine cu jocu sa il fac te rog dau funda si vot. te rog ma poti contacta la id theiosiif@yahoo.com

| Alexitator a răspuns (pentru celios):

Pai termina propozitia.Error not found ce?

| celios a răspuns (pentru Alexitator):

Salut. mai omule te rog frumos ajuta-ma si pe mine. descarca-mi si mie world racing 2. instaleazami-l si mie si promit ca o sa dau funda si vot..ma poti caontacta la id de mess theiosiif

4 răspunsuri: