| AHappyDay a întrebat:

Cum hostez gratuit un server de cs 1.6 ca sa nu se mai conecteze pe ip?

13 răspunsuri:
| Dyzziy a răspuns:

Imi trebuie ip dynamic?

| Marian_Paul_1999 a răspuns:

Intri aici: hostinger.ro

| žøΰмÞøΰ a răspuns:

Intri pe siteul http://www.no-ip.com/ iti faci cont te loghezi si dai la add host acolo creezi un host adica ex sibiucs16 si in dreapta lui alegi eu as prefera de pus .zapto.org! dupa aia downloadezi programul de loghezi si dai la select host selectezi hostul apoi ii dai X el ti se va duce in dreapta jos in bara apoi deschizi sv de cs si gata te poti loga cu sibiucs16.zapto.org in cazul meu tu te loghezi cu numele.zapto.org si celorlalti le dai numele.zapto.org. PS: aceasta metoda merge si pe ip dinamic ceilalti se pot conecta cu numele nu cu ip. PS:trebuie sa deschizi sv si sal ti deschis FUNDA?

| BlackBoy99 a răspuns (pentru žøΰмÞøΰ):

Da nu trebuie sa platesti nimic?

| CozZmin a răspuns:

Asta caut si eu happy

| Ionutyo22 a răspuns:

Masuica am dawloadat dar unde gasesc sa selectez hostul?

| žøΰмÞøΰ a răspuns (pentru Ionutyo22):

Acolo la select host deasupra la refres

| žøΰмÞøΰ a răspuns (pentru Ionutyo22):

Trebuie sa iti faci cont si sa te loghezi si dai la add host dupa ce ti-ai creat host-ul de pe site... si il selectezi si dai click pe apply

| Ionutyo22 a răspuns:

Ma mie imi zice sa introduc o parola

| AHappyDay explică (pentru Ionutyo22):

Hai sa iti explic. Dupa ce instalezi no-ip iti faci un cont pe site-ul lor. Deschizi programul si la email pui e-mailul tau iar la parola pui parola pe care ai ales-o cand ti-ai facut cont. Ai select host si acolo alegi hostul pe care l-ai facut pe site-lor. Hostul il faci dand click pe add host iar la name pui orice d ex csdng dar nu pui niciun punct iar in dreapta alegi orice de ex zaptp.org deci o sa ai csdng.zapto.org. In rest lasi exact asa cum e.

| AHappyDay explică (pentru Ionutyo22):

Uite aici un tutorial despre cum sa faci un server, cum sa adaugi amini, cu sa pui pluginuri si ce pluginuri, TUTORIAL NO-IP, populare server.

| Drew_Armando_1995 a răspuns (pentru AHappyDay):

Nu merge!