Si pe insta este millzraluca94 deci are 26 de ani si are o poza cu ea si cu niste fete din 2013 dar nu stiu daca e cu adevarat ea cauta si tu si vezi
Nimeni nu stie. Nu vor sa-si spuna numele..Cred ca Thiefyo ( Mihai ) stie. Intreaba-l pe el
Am auzit ca pe pisica o cheama Corina sau Cristina nu stiu dar pe max gabar n-am
Pe MaxInfinite il cheama Max si pe PisicaMiauMiau o cheama Cristina(nu sunt sigura, dar asa am auzit)
Pe Pisica o cheama Raluca Millz, pe Facebook am vazut Millz Meow, iar pe Max nu stiu dar pe Facebook il cheama Maximilian Inf, eu atat stiu.
Pe pisica o cheama : Raluca 100% pentru mi-a zis iar pe Max il cheama : Maximilian Ioan
Maximilian Ioan?! Ala e MaxSiAltele, noi vorbim de MaxINFINITE...
Pe Max nul cheama asa pentru ca asa il cheama pe maxsialtele
Pe pisica miau miau o cheama millz raluca pentru ca scrie pe Facebook ca e intr-o relatie traieste in bacau si lucreaza la PC Gamer
Iar pe max il cheama maxilian inf. Uitati-va pe Facebook
Ba mu pe max in cheama in acte maximilian dar numele de familie nu il stim
Maximilian ioan il cheama pe cel de la max si altele nu max infinit
M-am mai documentat si pe PisicaMiauMiau o cheama Cristina Iacobescu.Am vazut pe Instagram la un desen facut de ea
Raspunsurile sunt foarte bune dar aproape nimeni nu stie cum ii cheama.sai intr.pe pink si mihai.
Pe ma il cheama Maximilian lojic Pe pisica o cheama Laura Numele lor de familie nu le stiu deci in concluzie pe pisica o cheama Laura
Eu cred ca pe Pisica o cheama Inna si pe Max pai Max ca mare cum altceva. M-am jucat cu pisica Moomoo.io si cu Max foes.io Pisica mi-a zis Ca o cheama Inna!
Nume intreg / real: Daniel Max
Cand s-a nascut MaxINFINITE? 19 ianuarie 1991
Cati ani are MaxINFINITE in 2018? 27 ani (varsta)
Unde s-a nascut MaxINFINITE? Bacau, Romania (locul nasterii)
Resedinta: Romania
Zodie: Capricorn
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Si pe insta este millzraluca94 deci are 24 de ani si are o poza cu ea si cu niste fete din 2013 dar nu stiu daca e cu adevarat ea cauta si tu si vezi