| nfs10 a întrebat:

Cum imi merge euro truck simulator 2 pe 1 gb ram; placa video Intel gma 3100 256 mb mb support 2.0v sharder pixel (400mhz); procesor pentium D(DUAL CORE)2.8 ghz(4 mb) nu vreau raspunsuri din alea cu uitate pe games debate vreau raspuns clar de la voi! dau funda! ajutati-ma si pe mine va rog nu ma intereseaza sa imi mearga bine la high ma intereseaza la low si la medium! DAU FUNDA! si vreau sa imi ziceti cum imi merge
La un prieten pe 2gb ram processor Intel celeron dual core 2.1 ghz si 128 mb video onboard retineti onboard ii merge bine la low mie euro truck simulator 1 imi mergea mai greu si la prietenul de care spuneam mai sus a zis ca lui ii merge mai bine euro truck simulator 2 decat euro truck simulator 1! voi cum credeti ca o sa imi mearga mie! el a zis ca o sa imi mearga bine dar acum nu stiu!

nu vreau raspunsuri cu:o sa-ti mearga! vreau sa imi spuneti cum o sa-mi mearga mai detaliat.multumesc

Răspuns Câştigător
| javiga a răspuns:

Nfs udnercover o sa iti mearga bine, jocurile acestea mai vechi o sa iti mearga. Funda?

3 răspunsuri:
| javiga a răspuns:

Prietenul tau minte, nu o sa-ti mearga Euro TrUCK Simulator 2, dar poti descarca un program numit 3d analyzer, sau swiftshader 3.0 si o sa iti mearga ce vrei tu, funda pentru mai multe detalii!

| nfs10 explică (pentru javiga):

Da nfs undercover>? cum o sa imi mearga?

| javiga a răspuns (pentru nfs10):

Nfs udnercover o sa iti mearga bine, jocurile acestea mai vechi o sa iti mearga. Funda?

| Valentin_Virussee_2000 a răspuns:

Eu cred ca o sa ati mearga greu! Lam avut si eu pe 1 gb de ram si a mers greu si acum am 2 gb pe ram si merge fenomenal!