| ellutza a întrebat:

Cum imi pot afla ce model de DVDR am nevoie? Trebuie numaidecat sa-l scot din unitate? Am un pc si nu mai citeste cd,dvd, nimic, se aprinde beculetul verde, se aude ca si cum l-ar lua dar nu, se opreste mort. Dau funda

Răspuns Câştigător
| AgathaRo a răspuns:

Conectorul lat cel gri este sata iar cel subtire este SATA https://encrypted-tbn3.gstatic.com/......ps?/images desfaci carcasa in partea stanga si vezi.Nu-i nevoie sa scoti writterul din locas.

3 răspunsuri:
| AgathaRo a răspuns:

Degeaba cumperi cd-uri sau dvd-uri indata ce unitatea optica si-a dat duhul.Cumpara un alt writter.

| ellutza explică (pentru AgathaRo):

Nu cumpar cd-uri si dvd-uri pentru ca am destule in casa, ma refeream la chestia aia care le citeste, dvd-writer-ul, chiar nu ma pricep. Deci de unde stiu ce model de dvd-writer am nevoie? Banuiesc ca nu se potriveste oricare

| NGheorghe a răspuns (pentru ellutza):

Daca ai destule cd-uri si dvd-uri tot trebuie sa mai cumperi pentru ca iti lipseste. Se mai gasesc in toate magazinele de gen un cd special pentru curățat, ce are o mica periuță lipita pe el. In schimb lupa laserului de citire o poti curata si singura cu betisoaire cu vata imbibate in foarte putin alcool. laserul iasa afara pentru ca se afla, in general, pe sertarasul in care se aseaza cd-ul.
Ms pentru fundite.