| madalinfindrihan a întrebat:

Cum imi pot face pcul sa functioneze mai rapid in jocuri/browser?
Am 6gb ram, un core2duo de 3Ghz si un gt730 de 2 gb.
La inceput rula foarte ok totul.
Sunt jucator de Cs:Go si am nevoie sa fie smooth jocul.
Dar dupa un timp imi merge destul de greu pc ul.
Saptamana viitoare o sa upgradez la 8gb ram, credeti ca o sa fie o diferenta destul de semnificativa?
Stiu ca e slabut setupul dar nu merita sa investesc prea mult din moment ce joc doar cateva jocuri.

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Vezi ramii sa fie pe dual (desi nu prea ai cum sa pui 6 pe dual) sau sa ai 3 placute de cate 2 si sa mai pui 1 sa rulezi pe quad. Gandeste-te la oveclock si la schimbarea pastei termoconductoare. O reinstalare de windows, o optimizare si-un ssd mereu ajuta. Plus diferite versiuni de drivere:
http://www.youtube.com/watch?v=mFSLro_OXLQ
Mai mult de-atat n-ai ce sa faci decat sa-i cumperi alte componente gen ram, procesor placa video etc, pentru ca el in sine se upgradeaza sa te forteze sa iei alt pc.

| dannyel86 a răspuns:

Ingreunarea sistemului de operare nu tine numai de componente, ci si de numarul aplicatiilor care ruleaza (poate fara sa stii). Anumite componente obosesc in timp si e nevoie de inlocuirea lor (dar asta numai dupa ce te asiguri ca alte softuri nu pun presiune pe sistem.

| Kushhh a răspuns:

Depinde de numarul programelor care ruleaza, iar daca ai windows 8.1 sau 10, vei observa in task manager ca ai disk 100% ( in cazul in care nu ai un SSD ), in loc de upgrade cu 2 gb ram, eu zic sa-i pui un ssd. happy