| SUDSteaua1947 a întrebat:

Cum instalez GTA 5 pe XBOX 360 de 4gb.am citit ca Microsoft spune sa nu instalam si discul 2(play disk) ci doar discul 1(install disk).Pai cum vine asta ca dupa ce se instaleaza primul imediat mi-l cere pe al doilea? Ei spun ca jocul fiind foarte mare ar trebui instalat in 2 locuri diferite:primul pe consola, al doilea pe o memorie externa ca sa se miste jocul cum trebuie si sa se vada mai frumos.dar eu am xbox de 4gb iar discurile au 8 gb fiecare.eu am 2 stickuri de 16 gb fiecare.ma gandeam sa instalez fiecare disc pe cate un stick fiecare dar nu ma lasa sa aleg locul de instalare decat la primul disc, nu si la al doilea.deci cum sa fac sa ascult sfatul de la Microsoft? sa le instalez pe 2 stickuri?

3 răspunsuri:
| Mirel1337 a răspuns:

Incearca sa-l instalezi din nou, si cand iti cere discul 2 il scoti pe primul si il bagi pe al doilea.

| SUDSteaua1947 explică (pentru Mirel1337):

Asta stiu si eu dar astia de la Microsoft zic ca e mai bine sa nu-l instalam pe al doilea dar nu inteleg la ce se refera.

| Mirel1337 a răspuns (pentru SUDSteaua1947):

Pe discul 1 se afla instalarea, dar nu si datele..pe discul 2 se afla datele.ai incercat asa?