| Yusuke16 a întrebat:

Cum pot face alte caractere pentru metin, exemplu cu personaje din desene animete(Beyblade Metal Fushion mai exact).

Răspuns Câştigător
| Rioh a răspuns:

Pe metin nu merge pentru ca este multiplayer dar pe un joc de pe calculator care il joci numai tu ai o sansa, depinde cat de avansat este jocul. La unele nu ajunge sa copi codurile trebuie sa intri in niste fisiere de grafica si sa desenzi acolo caracterul 3d destul de mult timp sau daca ai de la alt joc caracterul desenat poti sa il copi.(nu sunt sigur daca sunt jocuri beyblade in 3d)

5 răspunsuri:
| Rioh a răspuns:

Scuze din pacate nu poti face asta de pe calculatorul tau din cauza ca metinul este instalat dor o parte pe calculatorul tau. Daca schimbi ceva din calculatorul tau nu se mai potriveste cu serverul metin si nu mai merge nimic. Daca era un joc numai pe calculatorul tau mergea dar fiind multiplayer nu merge. SCZ.

| Yusuke16 explică (pentru Rioh):

Nici daca iau imagini din BeyBlade? daca le copiez codu si inlocuiesc cu avaterele personajelor?

| Rioh a răspuns (pentru Yusuke16):

Nu pentru ca apui nu se va mai potrivi cu codurile serverului si ori se va bloca jocul ori se va restarta calculatorul sau mai rau. SCZ. merge doar la jocurile singleplayer...

Si cum pot sa fac un singleplayer? cu alea ce ti-am zis eu cu beyblade?

Si nu le pot creea eu?:))Oricum daca nu ma poti ajuta sa fac un joc singleplayer unde sa pun personaje beyblade.

Salutare.Mi-am facut un blog cu scopul de a posta diferite anime-uri.Dar nu merge sa uploadez nimic.Am incercat sa uploadez un ep de 24 min si nu merge imi da eroare.Care ma poate invata cum pot uploada anime-uri pe blog.Blogul este

http://animeforeveryusukeychigo16.blogspot.ro/

si este inca in constructie.Asa cum si-a facut aceasta persoana blogul
http://cartonime.blogspot.ro/

vreau sa il fac si eu doar ca al meu imi doresc sa fie mai impopotonat de lucruri:))

Am dat un copy si paste pentru ca nu se mai posta o data:))

| Rioh a răspuns (pentru Yusuke16):

Pe metin nu merge pentru ca este multiplayer dar pe un joc de pe calculator care il joci numai tu ai o sansa, depinde cat de avansat este jocul. La unele nu ajunge sa copi codurile trebuie sa intri in niste fisiere de grafica si sa desenzi acolo caracterul 3d destul de mult timp sau daca ai de la alt joc caracterul desenat poti sa il copi.(nu sunt sigur daca sunt jocuri beyblade in 3d)

Întrebări similare