| mastermage1 a întrebat:

Cum pot sa ajung gm la metin2 as dori sfatul unui expert

Răspuns Câştigător
| Lixu_8075 a răspuns:

Am auzit numarii porccarii pana acum...
fii atent iti voi spune exact ce trebuie sa faci chiar si fara euro.
1. Dai klik pe shop item( cel cu euro) dai pe inelul de crestere de 5 ori siti va aparea in inventar pentru 30 days
2. Asta trebuie sa faci in fiecare luna iti trebuie min o lune si max trei ca sa ajungi dar poti si in prima luna daca te duci in V2 si aduni yang
Dupa e ai bani multi dai 3-4kk ca sa te faca unul de la 40 pana la 60-70
Apoi e simplu de la lvl 65 te duci in padurea rosie cu un buffer si stai la copaci in 5 min faci un lvl acolo
ai nev de mult red si de inel de krestere(obligatoriu) Funda?

418 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wa e greu sa treci trebuie sa treci prin multe opstacole si sa te acepte toti jucatori daca vor sa devi gm sau nu depinde daca vor sau nu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da voi aveti habar d metin? trebuie sa ajungi lvl 99 si te fcai gm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da voi aveti habar d metin? trebuie sa ajungi lvl 99 si te faci gm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de un program special sa-l cumperi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce cand intru in metin si ma scoate si scrie HACK_...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot ajunge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti faci cont si apoi cresti si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi dati va rog ceva bani si arme sau armuri si doua milioane daca vreti va rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ca sa ajuni GM trebuie sa ai spate evident

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma trebuie sa faci peste 90 si sa-ti dea admin eu is gm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gm miau spar contul si miai loat bani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba care e GM sa-mi daie pm pe mes... darius_hd3@yahoo.com sa vad daca stie ceva despre GM sa vad daca stie ca eu is dej."happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai bine sfarsitul lumi (DOAMNE FERESTE) pentru toti copii de lvl 99 si care au 12, 11, 10, 14 etc... mai bine peste 12 si gata

| singram a răspuns:

Pai in primul rand sa fii de la 95 in sus si sa intrebi un ga pe metin2 daca doreste sa te faca gm o sa te scoata 10 minute de pe cont si cand o sa intri o sa fii gm nume metin2.ro poseidon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu dar iti dau un sfat descarcati metin2 gm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa treci un test de gm sau sa platesti man cp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi.sant GM si iti dau un sfat foloseste,, Navicat Lte,,. Cauta pe net sa vezi si misto îi. Cu prietenie GM de la metin2 ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Master, man, o sa dureze mult pana o sa fii GM, dar descarca metin2 provate server, logheaza-te, pe emailiul tau o sa iti dea un link de activare, apoi te joci si in catvea luni sau saptamani esti GM. sper sa mearga.
BFT. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii simplu sa ajungi gm cu hack

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma chiar cum pot sa devin un gm pe metinp.uv.ro raspundeti-mi pliz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut nu-i mare scofala sa fii gm pentru ca tb doar sa creti eu sunt deja gm si nu ma plang ca voi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intai trebuie sa dai euro pe tel si trebuie sa faci si cerere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lume de unde stici voi ca e vorba de Metin2.ro poate este vorba de alt metin...la asta v-ati gandit el spune:''Cum pot ajunge gm la metin2 as dori sfatul unui espert'' nai zis ''Cum pot ajunge gm la metin2.ro as dori sfatul unui espert''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu
cresti singur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu pe cineva care e gm pe hydra si ca sa fii gm trebuie nu numai sa ai cel putin lvl 99 ci sa ai toate +9 si sa te accepte echipa asa ca mult noroclaughing).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce prost e ala
in metin nu exista decat 99 lvl, si ca sa fii [GM] trebuie sa ai cel puti un an jumate de experienta in jock, si mai poti sa fii GM si in alt fel, exista un program, eu m-am facut GM in 10 minute
fara aprobare
deca vreti sa vedeti cum se face intrati link-ul asta
http://www.youtube.com/watch?v=WtG12Kp6ubU
uitati-va la asta, costume si altele, celalalt trebuie sa il gasesc pana atunci papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare chestie si eu am lv 94 pe corvus si 97 %

| Marius94XD a răspuns:

Stiu eu cum poti ajunge GM trebuie ca un Gm sa fie un prieten de al tau si te pune la o incercare o sa te lupti cu 3 jucatori de lv tau adica trei clone ale tale deodata daca le bati o sa devii GM asa am devenit si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, nu trebuie sa ai level 99 pentru. a fii GM. Cererea se face pe acest site:http://badidol.comastuff.com/m2roapps/game.html cerintele minime:trebuie sa ai cel putin 18 ani, pentru a evita anuminte probleme, trebuie sa cunosti FOARTE BINE limba engleza si romana, comentariul de pe cerere nu trebuie sa fie ca de ex:vreau sa fiu gm sau fa-ma gm(nu se ia in considerare si vor fii sterse fara a fii citite), comentariul trebuie sa fie cel putin de 250 cuvinte, nu trebuie sa spui NICIODATA nimanui ca tu esti GM si sa tii discret acest lucru, in plus, daca nu completezi formularul sincer, nu vei fii acceptat.La revedere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei cont de gm id e opolie par este
barbatu12345

Întrebări similare