| mastermage1 a întrebat:

Cum pot sa ajung gm la metin2 as dori sfatul unui expert

Răspuns Câştigător
| Lixu_8075 a răspuns:

Am auzit numarii porccarii pana acum...
fii atent iti voi spune exact ce trebuie sa faci chiar si fara euro.
1. Dai klik pe shop item( cel cu euro) dai pe inelul de crestere de 5 ori siti va aparea in inventar pentru 30 days
2. Asta trebuie sa faci in fiecare luna iti trebuie min o lune si max trei ca sa ajungi dar poti si in prima luna daca te duci in V2 si aduni yang
Dupa e ai bani multi dai 3-4kk ca sa te faca unul de la 40 pana la 60-70
Apoi e simplu de la lvl 65 te duci in padurea rosie cu un buffer si stai la copaci in 5 min faci un lvl acolo
ai nev de mult red si de inel de krestere(obligatoriu) Funda?

418 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal casa devi gm baga pe net GM-mod PVP asta e un sv tare care te face GM

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe privat acolo faci GM

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu va ziv ba prosti munciti e fain sa stii ca ai mujncit tu nu altul scuze de exprimare cantactatima pe id iuli.alexa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa aduni multe grupe si multe animale, noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! stiu cum sa te faci Gm! asculta cu atentie...mai intai trebuie sa ajungi lv 99 la metin2 si dupa aia trebuie sa intri pe (NET) si scrii metin2 GM sau cam asa ceva.
iar dai clik unedva pe exempalrele alea abastrele si dai undeva unde iti apare sa te loghezi si te loghezi ca GM
dar ai mare grija nu srie aiurea ca nu te mai baga
dupa ce te-ai logat ca GM trebuie sa intri pe yahoo.com si sa iti scrii id-ul si pe urma o sa iti vina raspunsul
sunt profesionist dar cred sa paoate ca o sa iti mearga nu stiu mult noroc
si daca nu te-a ajutat raspunsul meu asteapta altele de la mai multe persoane pa pa
nu uita sa ajungi lv 99 ca sa te poti loga ca GM!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba,sunteti praff ce naibalaughingpai in primul rand nu trebuie sa ai otel +9 si toate porcariile alea cum zicea ala sau alte chestii inutile.Si nu trebuie completat nicio lista, sunt 3 pasii ca sa faci testul de GM si ATENTIE! ie contra-timp prima data trebuie sa omori 100.000 de lup alpha 1 dragon albastru ala de 97 din grota si iti da doar 2 zile in care sa faci.Altfel te respinge Adminul si mai poti da testul aba poeste o luna. Sper ca ti-am fost de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://mittensm2.com/? p=9#

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa lvl 99 si gata ce e asa de greu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa ajungi gm trebuie sa ai 18 ani experienta sa stii comenzile si sa faci lvl maxim adica la metin RO 91 privat variaza metin2gx 120..

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum deskark retele hamaki casa ma joc alea hamaki

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa fiu gm si cine are informati sa ma contacteze pe mess-BelProximusskynet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E greu sa devi gm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai spam vezi la intrebarea asta, si e clar daca toti care ii vezi nu sunt inregitrati, sau sunt postate anonim raspunsurile.
Nu ma mai obosesc sa dau la lume stupid sau spam ca mi se face sila!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wa un coleg de clasa a lu varu meu il cheama Dani pe colegu lui si are 9 ani acum trece pe a 4-a si e GM pe ro! Va dati seama?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti fi laughing sau, daca iti faci tu un metin... poti fi gm, dar trebuie experienta, 18 ani, engleza-franceza e cam greu sa ajungi gm. te sfatuiesc sa iti faci tu un metin si sa stii engleza franceza. ok? happy tongue daca vreti explicati mai multe uitati id meu : budgeorgiana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Trebuie sa ai peste lvl 99.
2. Apoi trebuie sa vorbesti cu GM-ul jocului ca sa te face el peste cateva servere.
Prietenul meu este Gm peste 6 servere, jumatate din toate.

Răspuns utilizator avertizat
| Adryan17 a răspuns:

Vrei sa fi GM?
ok iti zic eu cum poti fi GM.
1) GM pe ro: din cate stiu daca faceai lv 99 te faceau baietii de la metin GM ca sa nu te plictisesti...deci joca si tu vreo 2, 3, 4 ani si devi GM pe ro.
2) sa fi GM pe private...aici stai cu ochii pe toate serverele private noi, deoarece acestea in disperare de playeri pot face "cadori" de exemplu: "primii 5 playeri care intra pe serverul nostru au drept de GM, intrati repedeeeee".
3) Daca ai "pile" poti intra GM oriundetongue
4) Iti faci propriul server de metin si te faci GM si comanzi e toata lumea...
sper ca nu am omis cevatongue... funda daca esti amabil si daca se poatetongue bftwinking

| poechce a răspuns:

Mno, ca sa devii GM nu numai ca trebuie sa fi cunoscut de catre echipa dar trebuie sa treci prin niste etape.

TrialGameOperator->GameOperator->SuperGameOperator.

Bafta.nu toti sunt alesi in echipa! Sunt foarte pretentiosi.

| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

Deci vreau sa spun ca toti cei care au scris aici nu au dreptate de loc. Cele mai stupide cereri sunt:
1.sa ai peste 18 ani.nu trebuie.trebuie sa ai de la 15 in sus.
2.sa ai lv 99.nu trebuie sa ai lv 50 minim.
3.sa cunosti un GM.nu trebuie
4.nu e necesar sa faci server privat sa te complici. poti devenii GM si altfel.
5.toate raspunsurile n-au nici o logica.
6. s-au deschis aaplicatiile deci puteti da un mesaj sa deveniti GM
7.numele meu e Maverick si uitati-va daca nu credeti, sunt Gm pe Virgo si Pegasuus
8. tineti seama de ce am spus
9.sa nu mai vad teme din astea aiurea cum devin GM.intra pe site si vezi daca e deschisa aplicatia
10.nimeni n-a scris ce vroiam eu sa aud.Toate comentariile sunt stupide.si ala de e GM nu-l cred ca nu mai e.

Si inca ceva lv 100 nu exista pe metin 2 ro si nu trebuie sa bati 50000000000 de gm ca sa te lase sa intri in echipa.

Gata primul l-am gasit.

Bai ******** nu trebuie sa faci lv 99 si sa omori dragoni.
cine vrea sa ma contacteze sa lase mass

Se vede ca nu va pricepeti.

| eSc a răspuns:

Ba voi sunteti nebuni nu trebuie sa ai nici 18 ani nici lvl 99 nici sa intri pe oriunde! Ascultati luati linkul asta:http://www.tutoit.com/ghid-metin2-cum-fac-un-server-privat-de-metin2/.Asa faceti-va server privat Nu va trebuie nici lvl 99 sau alte chesti!

Funda :)!

| Alextpuro a răspuns:

Ca sa ajungi GM la metin2 trebuie sa-ti faci un server privat

| mariuster a răspuns:

In primul rand depinde pe ce sv vrei sa fi [GM],oficial/privat? Pe oficial cum ar fi RO,US,UK, DE, PL intri pe forumul de la metinul respectiv ( trebuie sa ai minim 18 ani) si completezi un formular : data nasteri,daca lucrezi si unde,unde locuiesti etc, iar formularul va fi trimis catre comunitatea metinului apoi va trebui sa dai un "interviu" pe chat cu cei de la ymir, iar daca ai norocul sa fi acceptat iti poti incepe munca de GM, desigur trebuie sa fi responsapil si sa nu abuzezi de aceasta functie.Pe private e ceva mai usor pe unele de ex trebuie sa platesti o anumita suma de bani, sau pur si simplu sa completezi un formular si ownerul acelui sv va decide daca vei face parte din staff sau nu, desigur trebuie sa cunosti macar comenzile de baza ale unui GM/GA. Sper ca ti-am fost de folos!winking

| mariuster a răspuns:

Nu conteaza lv straight face devi gm doar daca ai 18+ si depui o cerere pe mirc daca ai norocul sa fi acceptat vei deveni gm

| mariuster a răspuns:

Ti-am raspuns si acum un an si iti voi spune inca o data, cei care nu sunteti gm sau nu ati fost gm pe metin2 ro nu va mai bagati sa spuneti porcarii ca prostiti lumea. In primul rand nu trebuie sa ai lv 99, trebuie sa ai minim 50 de ce? pentru ca nu aleg gm pe cineva care nu are experienta in joc. In al doilea rand, nu trebuie sa platesti, faci o cerere pe site iar daca indeplinesti conditile vei deveni TGM adica Trial Game Master pentru o saptamana.Ce inseamna asta? simplu. Timp de o saptamana te vor urmari cum te descurci pe acel post, daca esti serios si iti vezi de treaba ta vei primi GM, sau GA depinde pentru ce post ai optat.NU poti fi Gm daca nu ai minim 18 ani, sau 16 dar iti trebuie permisiunea parintilor.NU e nevoie de hack-uri, de pile, de bani, sau de lv 99 pentru a fi gm. De unde stiu eu asta? Am fost TGM pentru o saptamana pe Metin2 Ro server Hydra, nu e vorba ca nu m-am descurcat insa mi-am dat seama ca functia asta necesita multa seriozitate si responsabilitate. Oricine poate fi un GM, dar nu oricine poate fi unul bun. Sper ca te-am ajutat cu raspunsul.Iar ceilalti care doar presupuneti cum e sa fi GM pe metin2 ro mai bine taceti, doar induceti oameni in eroare.

| alexutzu997 a răspuns:

1. Pt. a fi gm nu trebuie sa ai nu stiu ce lv poti avea lv 1 si dac ai peste 18 ani poti aveam gm!
2.Gm nu poti sti niciodata mai ales pe RO pentru. ca gm sunt atenti selectionati!
3.Trebuie obligatoriu peste 18 ani!
4.Trebe sa stabilesti o intalnire cu echipa, trebuie sa ai experienta de preferat sa joci chiar de cand s-a deshis sau acum nu cred ca conteazahappy
5. Sper ca te-am ajutat

Întrebări similare