Am auzit numarii porccarii pana acum...
fii atent iti voi spune exact ce trebuie sa faci chiar si fara euro.
1. Dai klik pe shop item( cel cu euro) dai pe inelul de crestere de 5 ori siti va aparea in inventar pentru 30 days
2. Asta trebuie sa faci in fiecare luna iti trebuie min o lune si max trei ca sa ajungi dar poti si in prima luna daca te duci in V2 si aduni yang
Dupa e ai bani multi dai 3-4kk ca sa te faca unul de la 40 pana la 60-70
Apoi e simplu de la lvl 65 te duci in padurea rosie cu un buffer si stai la copaci in 5 min faci un lvl acolo
ai nev de mult red si de inel de krestere(obligatoriu) Funda?
Deci vreau sa spun ca toti cei care au scris aici nu au dreptate de loc. Cele mai stupide cereri sunt:
1.sa ai peste 18 ani.nu trebuie.trebuie sa ai de la 15 in sus.
2.sa ai lv 99.nu trebuie sa ai lv 50 minim.
3.sa cunosti un GM.nu trebuie
4.nu e necesar sa faci server privat sa te complici. poti devenii GM si altfel.
5.toate raspunsurile n-au nici o logica.
6. s-au deschis aaplicatiile deci puteti da un mesaj sa deveniti GM
7.numele meu e Maverick si uitati-va daca nu credeti, sunt Gm pe Virgo si Pegasuus
8. tineti seama de ce am spus
9.sa nu mai vad teme din astea aiurea cum devin GM.intra pe site si vezi daca e deschisa aplicatia
10.nimeni n-a scris ce vroiam eu sa aud.Toate comentariile sunt stupide.si ala de e GM nu-l cred ca nu mai e.
Si inca ceva lv 100 nu exista pe metin 2 ro si nu trebuie sa bati 50000000000 de gm ca sa te lase sa intri in echipa.
Deci in primul rand trebuie sa ai lvl99 si sa ai maxim 18 ani in al doilea rand trebuie sa ai un comportament adecvat sa nu injuri useri si sati ia munca de gm in serios. Mesajul este trimis de DriftkIng adica de mine
Bai ******** nu trebuie sa faci lv 99 si sa omori dragoni.
cine vrea sa ma contacteze sa lase mass