Am auzit numarii porccarii pana acum...
fii atent iti voi spune exact ce trebuie sa faci chiar si fara euro.
1. Dai klik pe shop item( cel cu euro) dai pe inelul de crestere de 5 ori siti va aparea in inventar pentru 30 days
2. Asta trebuie sa faci in fiecare luna iti trebuie min o lune si max trei ca sa ajungi dar poti si in prima luna daca te duci in V2 si aduni yang
Dupa e ai bani multi dai 3-4kk ca sa te faca unul de la 40 pana la 60-70
Apoi e simplu de la lvl 65 te duci in padurea rosie cu un buffer si stai la copaci in 5 min faci un lvl acolo
ai nev de mult red si de inel de krestere(obligatoriu) Funda?
Manilor pls eu pot sa devin GM nu-s rau arunc des iteme pe jos si nu-mi place sa sparg conturi ca alti se chinuesc si vine 1 care e noob si lle sparge contul el nusi da seama ce poate copilu ala are 10 ani sai 12 sau etc si joaca la ceva retele de internet si saracu e vai de el nare nimic bani de mancare stiiu eu unu care joaca asa da voi nu va dati seama de 1 lucru cand i spargi la cineva cont saracu nare ce face el a jucat atata tinp sa-si faca itemile +9 sau +6 si cand i lau saprt copilu se supara si nu mai are mila de nimeni dar manilor e 1 SmEnARU CARE ae conturi mari pe uk si tot i trbe iteme de la alti dar mai bine jucati sv pr ca de vil sparge intr-o zi le faci napoi aveti grija de conturile voastre si sunt mai multi prosti ce se dau gm dar gm daca vrea saTI puna iteeme pe cont iTI PUNE doar el stie toate conturile asa ca' daca va cere cineva id si parola injurati ca nu-s GM iiei