| Maryna98 a întrebat:

Cum pot sa ma fac vip pe imvu gratis?
Dar sa castig bani gratis?

2 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

N-ai cum.

| AlexandraDaria2015 a răspuns:

Dash daca nu stii nu raspunde, uite te ajut eu. daca vrei sa fii vip pe gratis trebuie sa intri aici http://imved.com/ si completezi ce este acolo eu nu m-am facut ca nu merge am auzit ca doar cateva ore pe zi. trebuie sa dai pe limba engleza. si pentru credite intra in contul tau si unde sunt casutele alea cu dress up,shop, credits, chat rooms...etc da pe sageata si jos scrie earn credits. apesi acolo astepti putin si iti vor aparea mai multe optiuni.cea mai buna metoda este cu invitatiile trebuie sa cauti pe acolo unde scrie invite and refer people 1500+(credite). dupa ce apesi completezi la prima un email care ii stii parola de ex un email de al tau si la a doua casuta un nume, dupa aceea apesi pe continue. apoi intri pe adrese de mess care ai scris-o la prima casuta si dai la mesaje in spam. iti va aparea mesajul apesi pe el si dai yes apoi inchizi si dai din nou yes completezi totul in afara de parola.iti va aparea ca trebuie sa scrii parola, inchizi din nou ala si dai yes si completezi totul. dupa ce ai facut contul ala de imvu rogi pe cineva sa intre pe el si sa te invite de 5 ori pe chat, dar sa nu le inchizi.si vei vedea cum creditele incep sa creasca. sper ca te-am ajutat. fundita?

Întrebări similare