Irfanview, optiunea resize este si in pixeli, inci sau centimetri. Sa instalezi si add-onul. http://www.irfanview.com/
Orice imagine pe care o maresti se va deforma, cu cat o maresti mai mult cu atat va fi mai deformata. Exista o singura solutie, daca este o imagine simpla, nu o fotografie, atunci o poti transforma in grafica vectoriala si dupa o poti mari cat vrei tu fara a o deforma.
Imposibil, niciun program nu poate dintr-o imagine care are 16 pixeli sa mai scoata el de undeva inca 100... Singura varianta e sa cauti pe google imaginea si sa o gasesti cu dimensiune mai mare. Nu poti sa maresti o imagine fara sa pierzi din calitate. Imaginea aia contine doar atata informatie, nu mai are de unde sa scoata mai multa.
Bine deci hai sa zicem ca e 16x16 si eu vreau sa o fac 32x32 dar imaginea doar sa arate ca e 16x16 dar de fapt sa fie 32x32 adică 1 pixel sa fie făcut in 4 de aceiași culoare...
Sper ca are sens
Da, mi-am dat seama ca nu ti-am raspun la ce ai intrebat, de fapt. Mi-am dat seama chiar cand am apasat pe Send, dar a fost prea tarziu. Am citit eu rau intrebarea. Scuze.
Nu-i nimic si eu nu am pus prea multe detalii la intrebare mea si sa inteles aiurea.
O so reformulez ca sa nu mai fac lumea confuza
Ar trebuie sa anulezi optiunea resample for resize, dar nu cred ca merge, la ce am eu nu. In Paint poti folosi varianta stretch, sper sa mearga.
Ori tot in Paint, daca nu ai alta varianta, mareste imaginea temporar cu simbolul da lupa (x8), si captureaza imaginea, eventual in format bitmap daca in jpeg nu merge
anonim_4396 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă: