Am gasit raspunsul lui evenso la raspunsuri recente si mi-am dat seama din prima despre ce e vorba.
Facebook nu vrea sa-ti ofere posibilitatea de a alege! si vrea ca toata lumea sa fie la fel...ca in comunism (toti stam la bloc,toti mancam la cantina de cartier,toti ne imbracam la fel - in salopeta, facem baie la baia comunala, la ora 22.00 se lua curentul, program la TV doua ore (ce-i mult strica)! Asta urmarea si Impuscatu ) Facebook iti ofera totusi un timp de acomodare cu noua interfata de 4 luni. Ce mai vrei?!
In 87 cand am fost in Germania, ma intrebau nemtii cu ce emitem la televizoarele noastre ca ei nu prind decat 2 ore din programele romanesti! Stii ce le-am spus? BRUIAJ, BRUIAJ la greu ->nu o sa prindeti niciodata programele noastre mai mult de cat va dam noi voie ->adica cu portia! dar in realitate prindeau exact cat prindeam si noi ->de la 7-10 seara.
Se poate sterge cu ajutorul lui Andrei si cu filmuletul lui postat pe youtube cu ajutorul unui programel.De aici puteti lua toate detaliile http://www.youtube.com/watch?v=NtbsyQt5nqY