Vezi sa nu fie arhivat.
Ia de aici porgram pentru porinre: http://www.hlccl.com/forums/showthread.php? 42375-Adrenaline-Gamer-For-Beginners
Stiu ca daca se afla ceva in fata nu merge... dar la mine, demo pe care vreau sa il vad, se numeste "Blue" => asa imi scrie in csstrike, cand dau in consola, startdemos Blue.dem! imi scrie "1 demo(s) in loop", daca avea o chestie asa cum imi zici tu, imi scria error..., deci ce vrea sa zica cu "1 demo(s) in loop" si nu stiu dce nu merge "startdemo", dar merge "startdemos", deci repet, daca dau startdemos blue.dem, im scrie 1 demo(s) in loop, daca dau startdemo/wiewdemo imi da eroare WTF!
Inca ceva, conteaza cu ce se deschide? adica... in csstrike, il am cu media player classic? Poate e de la asta. zi-mi tu, al tau cu ce e deschis, ce inconita are?
Incearca cu wiewdemo nume.dem,pt ca nu toate cs-urile accepta aceeasi comanda si nu are cum sa fie arhivat pentru ca e demo, nu are cum.Deci intrii in cs, deschizi consola si scrii wiewdemo nume.dem sau startdemo nume.dem,pt ca sunt mai multe comenzi. Sper sa iti mearga, bafta.
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă:
anonim_4396 întreabă: