| wizzkidon a întrebat:

Cum pot sa vad unde demo in cs?
Am facut lu unu demo ( ex:r ecord name.dem ) si dupa am dat "stop" in consola cand am vrut sa se termine demo

! Pana aici a fost totu ok, am verificat in csstrike daca e demo, era, dupa, cand am vrut sa il vad, am scrie in consola ex: startdemos name.cfg, si nu a mers, imi spunea : 1 demo(s) in loop, si atat, nu vedeam nimic! nu stiu ce are, ca daca dau "startdemo" nu merge, "daca dau startdemos name.dem, imi scrie in consola " 1 demo(s) in loop ", habar nu am ce are!

Dau FUNDA + vot celui care ma ajuta!

6 răspunsuri:
| RzoneRo a răspuns:

Vezi sa nu fie arhivat.
Ia de aici porgram pentru porinre: http://www.hlccl.com/forums/showthread.php? 42375-Adrenaline-Gamer-For-Beginners

| wizzkidon explică (pentru RzoneRo):

Ce e chestia asta? imi spune "No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator", si nu, nu e arhivat

| Bitzuu88 a răspuns (pentru wizzkidon):

Ceva nu se leaga, vezi sa ai demo-ul in csstrike ca altfel nu merge, si sa fie numele simplu (ex:bitzuu.dem),pentru ca daca are o extensie ceva in fata nu iti merge.

| wizzkidon explică (pentru Bitzuu88):

Stiu ca daca se afla ceva in fata nu merge... dar la mine, demo pe care vreau sa il vad, se numeste "Blue" => asa imi scrie in csstrike, cand dau in consola, startdemos Blue.dem! imi scrie "1 demo(s) in loop", daca avea o chestie asa cum imi zici tu, imi scria error..., deci ce vrea sa zica cu "1 demo(s) in loop" si nu stiu dce nu merge "startdemo", dar merge "startdemos", deci repet, daca dau startdemos blue.dem, im scrie 1 demo(s) in loop, daca dau startdemo/wiewdemo imi da eroare straight face WTF!
Inca ceva, conteaza cu ce se deschide? adica... in csstrike, il am cu media player classic? Poate e de la asta. zi-mi tu, al tau cu ce e deschis, ce inconita are? straight face

| Bitzuu88 a răspuns (pentru wizzkidon):

Pai extensia trebuie sa fie.dem ca altcumva nu are cum sa mearga si incearca sa pui stardemos blue.dem si un alt demo, poate trebuie mai multe.

| Bitzuu88 a răspuns:

Incearca cu wiewdemo nume.dem,pt ca nu toate cs-urile accepta aceeasi comanda si nu are cum sa fie arhivat pentru ca e demo, nu are cum.Deci intrii in cs, deschizi consola si scrii wiewdemo nume.dem sau startdemo nume.dem,pt ca sunt mai multe comenzi. Sper sa iti mearga, bafta.