| Denis505 a întrebat:

Cum pot strica o placa video sau un procesor, adica se le suprasolicit? Sunt destul de vechi si parintii mi-au zis ca daca pc-ul vechi mai tine nu imi iau acum unul nou. Eu totusi vreau unul neaparat pentru ca ale mele sunt cam antice..gen Procesor Intel Pentiun DC 1. 80GHz si placa video Nvidia GEforce 7300SE/7200GS 256mb oc 30%

4 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Probabil ca ti-au spus asta si pentru ca achizitia unui nou computer nu e chiar prioritatea nr.1 a casei.Mai gandeste-te inainte sa te pui cu toporul pe bietele placi, recunoste ca inca e bun pc-ul pe care il ai si ca motivul pentru care vrei altul nou nu e legat de scoala, in nici un caz...

| DumpyDuck a răspuns:

Buna Denis! Nu te obosi sa strici computerul tau.Probabil ei vreau sa te pacaleasca sa iti distrugi computerul si asa vei putea fi mai atent la scoala iar computerul nu te va mai preocupa.O zi buna!

| Denis505 explică (pentru DumpyDuck):

Nu e treaba de bani sau de scoala...doar ca nu vor sa-mi ia altul cat asta inca mai merge..deci vreau sa-l stric ori ca sa-mi fac un upgrade la pc ori ca sa-mi ia altul...de stricat vreau sa stric procesor/placa video/rami/placa de baza/HDD deci dati-mi idei despre cum sa-l stric.

| DumpyDuck a răspuns (pentru Denis505):

Nu stiu. Daca stii unde familia tine un ciocan, da ce e mai bun din tine laughing