Are dar nu esti tu atent sa vezi ce scrie... Hai ca te ajut eu Fa asa:
Deci deschizi MSI, dai clic pe acea rotita cu dinti ca sa intri la setari!
Iti apare fereastra cu setarile, sus vei vedea: General, Monitoring
On-Screen Display, etc.
Clic pe: On-Screen Display.
Urmatoarea: La Global On Screen Display hotkeys - ai 3 variante:
-la Show On-Screen Display- alege o tasta cu care vrei sa apara fps-ul si altele pe monitor!
-la Hide On-Screen Display- alegi o tasta pentru a ascunde ce iti arata pe monitor!
Mai departe: Dai clic pe Monitoring (Sus)
Cobori mai jos la: Active hardware monitoring graphs!
Vei avea o lista in acea fereastra mica ce vrei sa-ti apara pe ecran in timpul jocului si bifezi care vrei sa apara, de ex:
- primul este: GPU Temperature - iti arata temperatura placii video - Bifezi aia apoi trebuie sa cobori mai jos si bifezi si:
Show in On-Screen Display!
Te intorci inapoi la acea lista si bifezi iar inca unul care-l vrei in cazul tau FPS-ul care in acea lista e jos si se cheama:
Framerate, apoi cobori mai jos, bifezi si jos:
Show in On-Screen Display!
Deci la fiecare bifare sus cobori si fifezi si jos!
Nota!
Daca bifezi toate apoi cobori jos sa bifezi: Show in Screen Display - iti va arata pe ecran numai ultimul din lista de mai sus bifat!
Bifarea acelor optiuni din lista se face cu un clic pe acel V din stanga optiunii alese NU pe scris!
Daca ceva nu intelegi sa-mi zici! Bafta!
Am deschis msi si am intrat la setari si imi pare doar general, monitoring, Profiles si User interface nu vad nici un
On-Screen Display
Reinstaleaza din nou MSI iar cand instalezi bifeaza sa se instaleze si : Riva Tuner! Cred ca asta-i problema la tine!