| OxEdAn2 a întrebat:

Cum rulez GTA IV pe laptop MSI EX600 Intel(R) Core(tm) duo CPU t5750 @ 2.00 GHz ram 3.00 gb 32 bit? P.S Pot sa schimb bit? si am windows 7

9 răspunsuri:
| roormaf12 a răspuns:

Nu cred ca iti va merge...si daca merge merge la low...acu depine si de placa video.Il rulezi simplu:
1.Il descarci
2.Il instalezi
3.Play

| Andrei7520152 a răspuns:

OK si placa video? e doar cea mai importanta piese cand vine vorba de jocuri. In fine, orice placa video integrata ai avea, ar fi bine sa ai macar 128 de biti si un shader model bun, altfel nu vei avea mari sanse sa rulezi GTA IV pe un framerate decent

bitii se pot schimba doar daca reinstalezi os-ul. Windows 7 vine in 32 biti sau 64 biti

| StilleStrike a răspuns:

rolling on the floor Pai pe asa ceva nu ai prea cum sa-l rulezi laughing. Ma baiatule, windowsul acela e piratat, daca iti loai cel original mergea de 2 ori mai bine. Bit n-ai cum sal schimbi numa daca ai W 7 original. Iar daca vrei uitate sa vezi ce cerinte cere jocu apoi te uiti la ce ai tu, si faci comparatia, si vezi daca iti mai trebuie ceva.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru StilleStrike):

Crezi cat toti cei care au Windows pe 64 de biti o au de la magazin? hai fi serios

| StilleStrike a răspuns (pentru Andrei7520152):

Pai, eu il am pe 64 bit e de la magazin + e foarte greu sa piratezi un w 7 pe 64 bit, nu prea gasesti asa ceva pe internet, si cele care is facute is facute la misto, nu is originale si nu merg asa bine tongue

| Maria_Rahela_1992 a răspuns:

Eu am gta 4 si am windows 6 si imi merge mai bine ca niciodata vorba lui Stille Strike windows ala e piratat. i-al pe cel original ca o sa-ti mearga mai bine

| OxEdAn2 explică (pentru Maria_Rahela_1992):

Pai am Windows 7 original

| Maria_Rahela_1992 a răspuns:

Aaa pai asa zii.

| OxEdAn2 explică (pentru Maria_Rahela_1992):

Pai si ce ar trebui sa fac. daca este original?