Salut!
1 Ca sa adaugi item pe site se numeste item shop.
2 Ca sa faci asta mai intai trebuie sa fii tu Proprietarul servarului (Ownerul) sau sa detii tu servarul (pc ori prin host) altfel nu poti sa faci nimic acelui sait.
3 Poti sa pui iteme pe sait doar editand saitul dar conteaza daca il ai pe pc sau pe host sunt metode diferite de editare.
Da servarul este al meu eu sunt ownarul si cum as putea sa editez concreti siteul
Dar nu ai zis cum ai servarul la pc sau prin host.
Setarile sau modificarile la sait sunt diferite in functie unde ai pus servarul?
Sunt la fel servaruleste host 24/24 ore si daca vrei sa ma ajuti da te rog skypeul tau sau feizbucul tau
Ca sa editez saitul.
1 Intra in Filezila cu datele de logare care ti-au dat astia de la host.
2 Tu ziceai iteme pe sait sau sa-l editez.
PS:Aicea fiecare sait difera de la unul la altu asa ca acuma imi dau cu probabilitatea sa fie un sait profesional sau unul expert (conteaza saitul).
3 Site Profesional (Dupa ce te-ai connectat in filezila).
Cauzi folderul INC (config.inc) poti editat Ip,parola de la navicat, Denumirea saitului,Numele servarului,URL...).
Du-te inapoi (dai click pe primul folder...) asa-i denumirea lui si te duce inapoi.
Exista mai multe denumiri de aicea (pagini, is, home, Main, shop).
Cauti si gasesti fisierele si le editez (ti-am zis doar denumirile folderelor ca sa stii ce trebuie sa cauti restul cu editari/modificari pe sait sau item shop aicea este treaba ta cum vrei sa o faci.
4 Daca este un sait Performant, serios din acest punct desigur ca nu o sa fie asa simplu facut si se vede ca este ceva lucrat la el.
La acel tip de sait (sait expert) fata de unul profesional difera de la 10%-100% una fata de alta in marea majoritate aicea nu pot sa te ajut deloc in acest caz.
5 Poti cere indrumarea sau ajutorul celor de la hosting daca nu pricepi ca trebuie sa iti ofere acest lucru in caz ca nu te pricepi (24/24) support si te pot ajuta in legatura sa iti faci saitul sau sa iti zica macar unde sa poti gasi folderul sau fisierele unde sa le editezi.
facebook:Mirancea Adrian Florian-Lasi mesaj si imi scrii pe unu din ele in legatura cu item shop de pe site daca vrei sa ma ajuti.
ZeR0zAhĂr întreabă: