In primul rand pune mana pe o carte de romana.In al doilea rand o firma de jocuri nu e asa de usor de creat.E nevoie de experienta in C++ pentru structura jocului, webdesign si photoshop pentru promovare si design in joc, asa zisa grafica.Pentru calculatoarele care executa grafica va fi nevoie de un procesor puternic pentru render, pentru C++ RAM.Un alt program in care se pot scrie/crea jocuri este Java, doar ca este mai greu. Piata este plina de oameni si firme care fac jocuri. Daca incepi sa faci firma asta nu te poti astepta la un succes garantat.Printre cele mai apreciate jocuri ale momentului sunt jocuri AAA+(exemplu GTA V, Assasin's Creed) care necesita foarte multi lucratori, in jur de 5.000 de oameni si jocuri indie facute de firme independente.Cel mai bun loc pentru a pune jocurile la vanzare este Steam, ai nevoie de licente, sa platesti o taxa pentru ca ai pus jocul pe platforma aia etc.Eu stiu foarte multe despre aceasta lume a jocurilor, dar iti spun un singur lucru. Daca nu iti place, nu stii, nu esti informat, nu face asta.Deasemenea,cred ca am mai spus, nu te astepta la succes garantat. Daca chiar vrei mai multe detalii trimite-mi un mesaj privat.