Nu poti schimba apropo mai aveti nevoie de un gm sunt destul de bun am experienta in joc de 5 ani si ca gm vo 3 4 luni id de mas albrosie te rog da-mi un mesaj
Nu sepoate apropo dacamai aveti un loc de gm pe serverul tau sunt destul de bun am exp pe joc adauga-ma in lista de mass albrosie
Nu poti face asa ceva apropo dacamai este un loc de gm pe server ul pe care jocite rog frumos anuntama am destula experienta inpetine si vas putea ajuta cumulte lucruri adaugaman lista de prieteni la mass albrosie multumesc
Scz caam dat de 3x dar nu maprea stiu cu siteulasta si comanda /poly este pentru a te transformadin player in monstru nu casa te faci din ninja in sura se exemplu si nici macar nu exista poly 1 2 3 4 exemplu /poly 2029 este king spider
Mda mai toti aveti experienta in gm si cand intrat nu stiti sa dati lvl sau skill p Pai sa schimbi rasa poti folosi /poly 1/2/3/4/5/6/7/8/9 Dar sa nu ai nici un intem pe tine cand folosesti comanda
Nuj daca se poate sa schimbi rasa unui player dar poti sa ii dai pergamentul de schimbat rasa si daca nu vrea il obligi(daca tot zici ca esti GM te asculta sau ia ban 3-7 zile)
P.S. Pe ce server esti zi-mi daca ai nevoie de GM joc de mult stiu regulamentul (am avut propriul server dar l-am inchis)si daca vrei te pot ajuta cu ordinea si cu jucatorii care deranjeaza orasul(pe sv meu era interzis sa te pui pe liber in fata unui GM ca primeai ban 3 ore)
Spune-mi daca vrei sa te ajut!
Poti face asta intra in navicat>player>player si vezi in dreptul playerului tau ai o rubrica cu numele job aia e pentru schimbat rasa si iti pui acolo codurile
ex. 0 pentru war
3 samanca
etc
Sper ca te-am ajutat
(caut echipa pentru serverul meu)
Ce server ca intru eu in echipa
Doamne,albrosie,tu sti ceva? sau vrei numai asa sa iei un GM pe un server...Este o comanda pentru a schimba rasa unui jucator, dar am uitat-o(este 100% o comanda). Cand imi amintesc o sa-ti spun comanda.
Http://www.bacaumt2.tk/index.php?s=players Asteptam playeri PT a ma ajuta svr e deschis de 2 zile va astept
anonim_4396 întreabă:
AntoniaBlanaru întreabă: