| BlackAngel29 a întrebat:

Cum se face un joc? Vreau explixatii complete

Răspuns Câştigător
1 răspuns:
| WyndFTW a răspuns:

Vesnica intrebare rolling on the floor. intr-adevar linkul ala e bun dar nu-i chiar ceti trebuie.(caz in care nici de concept nu te-ai apucat ) ..eu ma amuz rolling on the floor pentru ca si eu vroiam sa fac un joc si am stat cam 1 an sa ma decid ce programe sa folosesc si ma amuza cand vad intrebarea asta asa de simpla. fara ca macar sa ai idee de un limbaj de programare. crede-ma cati zic din experienta straight face daca vrei sa-l faci de unu singur si nai pic de experienta bafta sa nu te ia capu si sa ajungi la spitalu 9 in prima sapt. dar casa iti si raspund la intrebare Flash CS5 sau Eclipse sunt programe pentru a proiecta jocuri ( folosind Flash respectiv Java ) dar daca vrei tutoriale complete cauta pe google nu cred ca ma lasa casuta asta portocalie de raspuns sa scriu atat O_O. apropo un mic sfat..nu incepe hardcore..ca o sa iti vina sa te lasi imediat. nu-s cat ai inteles din ce-am scris rolling on the floor dar oricum din cum ai formulat intrebarea ( dand impresia de neexperimentat ) nu prea o sa ai mari sanse..sincer