| Horodnic_Paul_2001 a întrebat:

Cum un set de crescut(ce bonusuri,pietre)Pe ninja, metin2 Sony
Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| Danger30 a răspuns:

Depinde unde vrei sa cresti, daca vrei la orci, iti pui orci pe iteme, daca vrei in DT iti pui vampiri, iar daca vrei in v3 si v4 la luptatorii seatou pui diavol si aparare sageti, daca vrei sa cresti la metine pune animale, daca vrei la bossi pune otrava ( otrava ia mult la bosi si ii bati mai usor ) pietrele sunt aceleasi, critica si mobi, daca ai arma cu 3 sloturi de pietre pui critica, mobi, farmec (patrunderea e pentru PvP ). Funda?

2 răspunsuri:
| AnNéVidoff a răspuns:

Iti zic eu tot! :)
Banuiesc ca nu vrei pentru level mic,orci, catei si alte tampenii, nu? :))
Set de baza te uiti la statusuri, sa ai dex mare si vit mare! :)
Apoi, daca vrei sa mergi v2 iti pui pv neaparat,critica si sageti! :)
Nu uita de cal! Calul este baza! :)
Si cand stai pe cal te poti duce in colt ca sa bati mobii mai repede pentru ca daca esti in mijlocul camerei,desi pare mai usor,nu esti sura am sa ai taisul sa iti regenereze pv, mori! Mobii dau dmg si cand ii arunci tu in stanga si in dreapta! :)
In plus, bufa! Stiu ca iti este probabil imposibil sa o faci, si mie imi este o lene crunta sa fac samanca si sa o cresc! :)))
Pui binecuvantarea pentru critica si protectia aia albastra, nu reflexia! :)
Astea 2 de baza, dar daca poti, toate 3 ajuta! :)
Bun, sa sarim peste DT, in dt nu cred ca ai de gand sa cresti! :)))
Sarim la v3-v4! :)
Eu iti sugerez v3, camera 19, gasesti harta aici! :)
http://board.ro.metin2.gameforge.com/......rescut-v3/
Diavol,critica,pv si timp liber (sa nu fie ocupata ca se creste bine si usor) + bufa.
Apoi, in v4 poti creste in prima camera initial pana te obisnuiesti cu batutul si mai faci si tu level! :)
Iti trebuie pgm mare pe chakrame+9 si monstrii, critica, patrunzatoare +4! :)
Pe scut trebuie sa pui dex, imun, semiom si blocare 15%, iar pe restul cat mai mult sageti si diavol! :)
Atentie! Aici poti sa pui in special papucii aia de 29 (cred ca erau) cu sageti si colierul de aur,tot cu sageti! :)
De asemenea,sa stii ca pe astae nu se mai pun sageti,doar sansa de a evita atacul cu sageti pe papuci! :)
Asta poti pune si pe coif! :)
Poti sa pui si rezistenta fulger pentru clerici, aia care dau cu vraja in tine! :)
Dex cat mai mare, atacul vine din roua, ape, site-uri (are cu 20%) si pgm! :)
Bufa full int, scut 12 int, clopot 12 int (oricare, nu cotneaza de ce level) si daca vrei sa fii si mai bengos si sa fii bazat rau, iti iei cercei de 42 care au int pentru samanca! :)))
Dar poti sa nu ai nevoie de samanca, te descurci tu! :)
Mult succes! :)
FUNDA?

| Danger30 a răspuns (pentru AnNéVidoff):

Colieru ala de aur e pff, are 10 sageti de la el, si din bonus normal intra 15, si frate cu ce ajuta patr la mobi, aia e pentru a ignora apararea