| Alexandra_1052 a întrebat:

Cumpar cont ourworld level de la 70 in sus. Ofer pana la 50 de lei chiar si 100 (din luna octombrie) pe un cont.Contul trebuie sa mearga si sa aiba haine rare sa aiba domino mask,bubble gum,dramatic cape,elegant pleid scarf, devoratorul scarf (nu neaparat) si conferinta hat (restul nu mai conteaza) si sa aiba cativa coins si acolo cativa gems (nu multi chiar si 5 e bine).Cand cumpar contul vreau ca adresa de verificare sa fie schimbata cu a mea, sa verific contul daca are tot ce-mi trebuie iar apoi voi schimba parola. Apoi vedem cum trimit banii(sunt din Deva).Nu vreau sa fiu pacalita chiar platesc.Id-ul meu: cleopatra.black888@yahoo.com.lasati-mi mesaj cu numele din ourworld si adaugati-ma (cine este interesat)

3 răspunsuri:
| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Pe mine ma cheama pe ourworld luci1999 ( cam levvel 60 ) si daca vrei poti sa ma adugi ca prieten si pentru cei care au in marketplace aripile Angelic Eminence Wings va rog sa tranzactiona-ti cu mine?

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Pe mine ma cheama pe ourworld luci1999 ( cam levvel 60 ) si daca vrei poti sa ma adugi ca prieten si pentru cei care au in marketplace aripile Angelic Eminence Wings va rog sa tranzactiona-ti cu mine?

| ciprian1997 a răspuns:

XOEpicBadBoyXO numele meu...