| xRaduC a întrebat:

Curiozitate: in Minecraft, cate diamante poti mina pe ora, in medie, fara buff-uri, fara X-Ray sau alte coduri, fiind pe survival, doar cu un tarnacop de diamant neincantat?
Poti obtine 90 de diamante intr-o ora?

Vreau sa aflu daca cineva triseaza sau nu. Sa fiu sigur daca e posibil. Mi se pare curios, avand in vedere ca obisnuiam sa imi fac mai multe armuri de fier pana ce, de abia dupa foarte mult timp, ajungeam sa imi procur armura de diamant si uneltele de acest tip...

Răspuns Câştigător
| Bogdaneluuu a răspuns:

Sigur a trisat 1)Tarnacopu ala nu tine atat daca mineaza incontinu 2)Trebuie sa ai noroc mare ca sa gasesti atatea diamante 3)Se vede ca a trisat pentru ca este un numar fix de diamante(chiar daca se stackeaza).

| xRaduC explică (pentru Bogdaneluuu):

Dap. Mi-am mai dat seama si din faptul ca nu se apara de acuzatia in sine si ca nu mi-a mai raspuns la
''nu a fost tocmai frumos sa trisezi, mai grav e ca nu ai recunoscut...
64 de diamante pe ora + armura full
2 ore
mda''.
Si din cate am inteles, facuse acelasi lucru pe lumi multiple, totusi... Norocul are o limita xD
Oricum, multumesc pentru argumente! happy

3 răspunsuri:
| KhludCiprian a răspuns:

Nu joc Minecraft, dar e usor de calculat: mineaza 4 minute, si daca reusesti sa scoti 6 diamante, poti scoate 90 pe ora...

| serban57 a răspuns:

Nu este un nr exact de diamante pe care le poti mina. depinde de mapa pe care joci, cum minezi, etc.