Ai laptop ca al meu...click dreapta destktop>>>nVIDIA control panel>>>in stanga sus scrie 3D settings>>>dau manage 3D settings se va deschide o noua pagina in dreapta te uiti la preferred graphics procesor ai 3 optiuni acolo auto-select, integrated graphics, nVIDIA-performance nVIDIA procesor, o bifezi sa fie cea cu nVIDIA procesor dai apply si asta e eu singur am aflat, funda?
Trebuie sa specifici si windowsul daca ai windows xp click dreapta>proprietati si dai la setting si iti alegi placa externa si pe urma conectezi monitorul la ea funda?
Am Windows 7 Home Premium
NVidia GeForce GT 610M 1GB
Mersi man functioneaza .Ai FUNDA.
Stiam eram sigur mersi oricum de funda
Dar daca fac asta nu se poate arde placa video?
de 3 luni ma joc si n-am nici ceam mai mica problema stai linistit
Merge GTA 4? Dar GTA 5?
Ai laptop ca al meu...click dreapta destktop>>>nVIDIA control panel>>>in stanga sus scrie 3D settings>>>dau manage 3D settings se va deschide o noua pagina in dreapta te uiti la preferred graphics procesor ai 3 optiuni acolo auto-select, integrated graphics, nVIDIA-performance nVIDIA procesor, o bifezi sa fie cea cu nVIDIA procesor dai apply si asta e eu singur am aflat, funda?
Gta 4 m-am jucat la grafica maxima dar aveam 4 gb si acum de curand mi-am mai bagat 4 am 8 gb ram si il joc la full da trebuie sa iti mearga n-are cum ce iti merge joc garantat e most wanted 2012
Aaero întreabă: